Välkommen till

Ekereds höjd 14

Ekereds höjd 14
Gunnilse

Friliggande villa med underbar trädgård på populära Ekereds höjd

Nu har vi möjligheten att presentera denna välplanerade familjevilla i populära Gunnilse. Huset är fördelat på sex rum och kök varav fyra sovrum, var sitt vardagsrum/allrum per våning, två badrum och separat tvättstuga. Huset erbjuder en fantastisk trädgård och träaltan under tak som nås via vardagsrummet. Ni har även en carport med förråd samt plats med fler bilar på uppfarten. Både förskola och skola ligger nära intill. Här bor ni nära all dagligvaruhandel och service i ett lugnt och naturnära område med närhet till vandringsleder samt badsjöar endast 15 minuter ifrån centrala Göteborg med bil och 20 minuter med buss. Välkomna att boka er på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Entréplan:

När du kliver in genom ytterdörren möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder. Här finns klinkergolv som övergår till ett ljust laminatgolv som sträcker sig vidare in i det välplanerade vardagsrummet. Väggarna är målade i en neutral beige färg som ger en harmonisk känsla.

Köket är renoverat 2017 och erbjuder en modern och stilren design med vita köksluckor, stänkskydd i vitt och svart samt rostfria vitvaror. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, köksfläkt, ugn, diskmaskin och en praktisk side-by-side kyl och frys i fullhöjd. Köket har många fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för stort matbord där hela familjen kan samlas. Övriga väggar är vita och på golvet ligger ett ljusgrått golv.

I anslutning till köket ligger ett stort och trivsamt vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Här finns även en underbar altan och en trädgård med kvällssol där du kan njuta av sommarkvällarna. Vardagsrummet har beigea väggar och en vacker fondvägg i vinrött som bryter av på ett stilfullt sätt.

På entréplan finns också ett av husets fyra sovrum. Här finns gott om plats för en dubbelsäng, sängbord och klädförvaring. Rummet har vita väggar och en fondvägg i röda nyanser. Även här har ni praktiskt en dörr ut till altanen.

Badrummet har en harmonisk och stilren design med vitt kakel och grönt klinkergolv. Här finns handfat med förvaring, spegel, badkar och wc. Dessutom finns ett väggfast skåp för extra badrumsförvaring. Intill badrummet har ni en separat tvättstuga med groventré. Här finns diskho, tvättmaskin, torktumlare samt skåp och hyllor för förvaring.

Övre plan:

En trappa upp finns de tre återstående sovrummen. Samtliga sovrum har ljusa och fina ytskikt vilket gör det enkelt att inreda efter tycke och smak. Det största sovrummet har en egen walk-in closet. Alla rum har plats för säng och förvaring.

Här finns även ett allrum med plats för soffgrupp och tv-möbel, perfekt plats för barnen att umgås på. Även här är väggarna vitmålade tillsammans med en vinröd fondvägg. Fint ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier.

Även på detta plan har ni ett badrum som istället för badkar består av dusch, wc, handfat med skåp samt spegel. Kakel och klinker går i varma toner som beige och brunt.

På uppfarten har ni en carport med förråd som ökar bekvämligheten.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta