Välkommen till

Lilla Idtjärnsgatan 39

Lilla Idtjärnsgatan 39
Rannebergen

Friliggande villa i familjevänligt område

Äntligen kan vi förmedla en fristående familjevilla på populära Lilla Idtjärnsgatan. Huset är väl underhållet med många renoveringar på såväl utsidan som insidan. Öppen och ljus planlösning med fyra sovrum varav tre perfekt beläget på övre plan. Inglasat uterum som förlänger vår och höst samt blir en trevlig plats att samla nära och kära. Stor insynsskyddad trädgård med många soltimmar. Garage finns i länga. Alldeles inpå knuten ligger Vättlefjäll med bad- och fiskesjöar. Välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN
Innanför ytterdörren möts du av en öppen och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderoberna till höger. Till vänster om hallen har ni direkt tillgång till det rymliga köket som går i stilsäkra färger vitt, svart och grått. Exklusiva materialval i form av bänkskiva i granitsten förhöjer känslan i hela köket. Här har ni goda arbetsytor samt plats för matbord med sex stolar. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, mikro, ugn samt kyl och frys. Från köket når ni även tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och arbetsbänk med förvaring och en extra frys.

Badrummet på entréplan är nyrenoverat 2021 och går i gråa toner som snyggt bryts av med vit badrumsinredning. Här finns kommod med bänkskiva i granitsten, spegel med inbyggd belysning, wc samt en stor dusch. Badrummet har även golvvärme.

Generösa sällskapsytor med vardagsrum och uterum som ger mycket ljusinsläpp från alla fönster. Här finns plats för en stor sällskapsgrupp med tv. Här når ni även det inbyggda uterummet som förlänger vår och höst. Här kan ni ha hela släkten på middagsbjudningar eller en stund för er själva med ljudet av fågelkvitter i bakgrunden.

Det som gör detta huset unikt är läget med en stor och insynsskyddad trädgård, perfekt för barnfamiljen de varma sommardagarna. Här är ni omringade i en grönskande oas som blir helt privat vilket är sällsynt för området. Det finns även ett förråd på utsidan för alla trädgårdsredskap. Utöver den egna trädgården finns gott om lekplatser på den bilfria innegården, här springer barnen säkert från hus till hus för att träffa sina vänner.

Intill vardagsrummet finns även ett av de fyra sovrummen. Här finns plats för dubbelsäng samt möbel för klädförvaring. Detta rum görs perfekt om till ett hemmakontor för den som önskar.


ÖVRE PLAN
En trappa upp finns tre rymliga sovrum och ett stort allrum för barnen att umgås på. Här finns ännu ett renoverat badrum med kommod, spegelskåp, wc och dusch. Badrummet är ljust med vitt, blått och grått kakel. Fint ljusinsläpp från takfönstret.

Garaget finns i länga ingår och som sköts av samfälligheten och gästparkering finns nära intill. Detta är ett perfekt boende för barnfamiljen. Här bor ni lugnt och rofyllt med närhet till natur, skola, dagis, affärer samt kommunikation.

Välkommen på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Angered Rannebergen
Skogspromenader, friluftsliv och staden runt hörnet
Att bo i Rannebergen innebär möjligheten att kombinera lantliv och stadsliv på ett okomplicerat sätt. 15 minuter från Göteborgs centrum ligger blandad bebyggelse i vidsträckt natur.

Den vackra naturen och den bördiga jorden lockade människor att bosätta sig här redan på medeltiden. I början av 1960-talet fick lantgårdarna sällskap av moderna bostäder. Sedan dess har Angered fått många bostadsområden med olika karaktär.

Idag består Angered av flera mindre områden såsom Rannebergen, Gårdsten och Lövgärdet. Dessa har ofta ett eget litet torg med närservice. Angereds köpcentrum har ett stort utbud av butiker, frisörer och matställen. Här finns även apotek och närsjukhus.

I Angereds centrum ligger sporthall, flera träningsställen och Blå Stället. Blå Stället är Angereds eget kulturhus och ett hus för alla sinnen och åldrar. I huset ryms exempelvis bibliotek, teater, ateljé och café. Kulturhuset har ett brett program och hela stadsdelen präglas av ett levande musik- och kulturliv.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Rannebergen. Här finns gott om förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Ett stort antal idrottsföreningar har verksamheter inom bland annat fotboll, badminton, ridsport och friidrott.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Rannebergen. Året om ges möjlighet till ett rikt friluftsliv. I Vättlefjälls naturreservat finns vandringsleder, elbelysta motionsspår och flera badplatser. Även Stora Mölnesjön i östra Rannebergen norr om Angered är ett populärt utflyktsmål, liksom Lärjeåns trädgårdar.

Rannebergen inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta