Välkommen till

Iglatjärnsvägen 44

Olofstorp

Friliggande villa i familjevänligt och naturnära område

Snart kan vi presentera denna välplanerade villa med stor insynsskyddad trädgård, ett rymligt dubbelgarage, altan och uteplats med många soltimmar. Huset är fördelat på sex rum varav fyra till fem sovrum, stort och öppet kök med fint ljusinsläpp från både fönster och altandörr samt generösa sällskapsytor. Badrum med både dusch och badkar samt gäst wc i entrén. Stor separat tvättstuga i källarplanet. Här bor ni i ett barnvänlig område med fritidsaktiviteter för alla åldrar såsom golfklubb, hästgård, fotboll, innebandy och gymnastik. Bergumsskolan ligger endast ca 4 minuter bort med bil och har förskoleklass upp till årsklass 9. Fiber är inkopplat.

I Olofstorp bor man i ett naturnära område med flertalet badsjöar och vackra naturspår endast ca 25 minuter från centrala Göteborg med bil och ca 30 minuter med expressbuss. Välkommen med er intresseanmälan redan idag!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréplan

Innanför ytterdörren möts man av en stor och rymlig hall där hela familjens ytterkläder får plats. Här har man även en gästtoalett smart placerad. Golvet är ljust och väggarna kläs av bröstpanel i ljust trä tillsammans med en smakfull tapet.

Vidare in i huset kommer man till ett trivsamt och mycket arbetsvänligt kök som ligger i anslutning till en stor och solig altan för sommarens middagsbjudningar. Köket har köksinredning i vitt med bänkytor i trä vilket tillsammans med fina ljusinsläpp från fönster och altandörr ger en luftig och härlig känsla. Köket har god förvaring och här ryms ett stort matbord med sex till åtta matplatser. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläktkåpa, ugn, diskmaskin, mikro samt integrerad kyl och frys.

Vardagsrummet är stort och delas in i två sektioner, varav ena med öppen spis och plats för stor soffgrupp och soffbord och det andra utgör en perfekt plats för tv-möbel för familjen filmkvällar. På detta plan finns tre av de totalt fyra till fem sovrummen. Två mindre och ett större som finns i anslutning till köket.

Badrummet är rymligt och helkaklat i vitt med blåa detaljer samt ett blått klinkergolv. Utrustningen består av både badkar och dusch samt wc, handfat, spegel och skåp för alla badrumsartiklar.

Övre plan

En trappa upp kommer ni ytterligare ett sovrum samt ett allrum som idag används som tv-rum men som också kan göras om till sovrum för den som önskar. Perfekt plats för barnen att umgås på med vänner.

I källaren har ni ännu mer förvaringsutrymme samt husets tvättstuga. På tomten har ni ett stort dubbelgarage som rymmer upp till tre bilar samt en rymlig uppfart när ni har vänner på besök samt en gäststuga. På husets baksida har ni en vacker trädgård och perfekt plats för grillkvällar.

Välkommen på visning!

Ekonomi
Fastighet
Området

Olofstorp

Skogspromenader, friluftsliv och staden om hörnet


Natursköna Olofstorp är en tätort och stadsdel i nordöstra delen av Göteborgs kommun. Här bor du nära vackra naturområden i ett lugnt samhälle med blandad bebyggelse. I centrum finns ett bra utbud av närservice och fritidsaktiviteter. Bergums IF erbjuder bland annat fotboll, innebandy och gymnastik för alla åldrar och här finns även golfklubb och hästgårdar. Till populära Älsjöns badplats är det nära och här ordnas simskola om somrarna. Med busslinjen Blå Express tar man sig snabbt och lätt in till Göteborgs central.

Karta