Välkommen till

Hinnebäcksgatan 43

Hinnebäcksgatan 43
Tuve

Radhus med stor potential i familjärt och naturskönt område

- ACCEPTERAT PRIS - Nu finns möjligheten för den initiativrika att forma detta radhus inför en ny epok. Detta enplans radhus är smart planerat med generösa sällkapsytor samt avskilda sovrum. Takfönster samt husets atrium bidrar till ett behagligt ljusinsläpp. Här finns förutsättningarna att trivas, oavsett livssituation.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Radhuset är beläget inne i ett lugnt område och parkeringsmöjligheterna utgörs av ett garage i länga.

Huvudingången har en möblerbar hall som leder till bostadens ena badrum och vidare in till kök, vardagsrum samt atrium. Redan här ges en första hint av villans intention i den sociala regin är middagar tillagas medan gästerna känner en samhörighet eller när läxläsning skall kombineras.

Vardagsrummet har en tydlig karaktär för sällskapskvällar, trevliga middagar eller avkoppling efter en lång arbetsdag. I anslutning ligger radhusets atrium med braskamin som är en utmärkt tillgång året runt, oavsett om det vankas gäster eller avkoppling. Rummet intill vardagsrummet är rymligt och kan nyttjas som såväl som sovrum eller kontor.

I den mer avskilda delen finnes tre sovrum som inretts med förvaringsmöjligheter som utgörs av garderober. Här erbjuds även ett badrum med ett takfönster som bidrar till behagligt ljusinsläpp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området

Tuve

I Tuve bor man bekvämt och stadsnära i vackra och vidsträckta naturmiljöer, bara 10 minuter från Göteborgs centrum. Bebyggelsen består av en blandning av flerbostadshus, villaområden och ett flertal radhusområden. De olika områdena förbinds med cykel- och gångvägar.

Tuve Torg har ett köpcentrum med bland annat apotek, matbutiker, blomsteraffär och frisör. Vid torget ligger även vårdcentral och Kulturpunkten med bibliotek och kulturskola.
Ett större utbud av stormarknader och affärer finner man vid Backaplan och i Bäckebol.

För barnfamiljer finns det gott om förskolor och grundskolor i området. Här finns också flera aktiva föreningar med verksamheter inom exempelvis tennis, fotboll, friidrott och innebandy. Stora möjligheter till motion och friluftsliv hittar man vid Tuvevallens motionscentral. Alldeles intill ligger Kättilsröds 4H-gård.

Här finns vacker natur på nära avstånd. Från Tuve har man direkt tillgång till Hisingsparken och dess vackra promenadstråk och motionsslingor. Sankt Jörgen Park erbjuder både rekreation och motion. Här finns golfbana, sportklubb, spa och restaurang. Havet nås på kort tid med bil eller buss. Om sommaren ligger badvikarna Lilleby och Sillvik närmast till hands.

Tuve inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta