Välkommen till

Sandeslättskroken 26

Sandeslättskroken 26
Angered

Stort & familjevänligt radhus i tre plan

Välplanerat och rymligt radhus fördelat på tre plan i. Bostaden erbjuder fem rum och kök varav tre sovrum, två badrum, många sociala ytor samt uteplats på både fram och baksidan med många soltimmar. På övre plan har två av sovrummen en stor balkong. Köket är smakfullt renoverat och är en naturlig plats för familjen att samlas på. På den bilfria innergården finns lekplats och området ligger nära natur och badsjöar för familjens utflykter. Det ingår även garage i länga som sköts av samfälligheten. Välkomna att anmäla ert intresse till detta välplanerade familjeradhus endast 15 - 20 minuter ifrån centrala Göteborg!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN:
Innanför ytterdörren möts ni av en möblerbar hall med fri avhängning för hela familjens ytterkläder. Väggarna är vita och på golvet ligger ett snyggt och slitstarkt laminatgolv i träimitation. Direkt till höger finner ni även en gäst wc.

Några steg in når ni vardagsrummet som avgränsas av en trappa som knyter an samtliga tre plan. Rummet har fönster från vägg till vägg mot uteplatsen och en lummig grönska vilket bidrar till fint ljusinsläpp och rymd. Här får ni plats med ett stort matsalsbord för familjens samlade middagar eller födelsedagskalaset. Ni har även plats för mindre soffgrupp för socialt umgänge.

Från vardagsrummet når ni även köket som har goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Köksinredningen är smakfull med köksluckor i trä, vitt stänkskydd och vita väggar samt en massiv stenbänkskiva. Den maskinella utrustningen består av spishäll, köksfläkt, ugn, samt kyl och frys. Genom fönsterna kan ni smidigt skicka ut eftermiddagsfikan till den lilla uteplatsen på framsidan där solen lyser många timmar.

ÖVRE PLAN:

En trappa upp kommer ni till det övre planet, här finner ni husets tre sovrum samt ett badrum. De två mindre sovrummen utgör perfekta barnrum som båda har egen utgång till balkongen. Båda sovrummen har laminatgolv och vita väggar. Dessa rymmer säng, skrivbord och klädförvaring. Det stora sovrummet ligger på andra sidan med fönster mot innegården. Här finns plats för dubbelsäng och kläd- och förvaringsmöbel.

Badrummet går i vita och blåa toner och utrustningen består av badkar, wc, kommod med skåp samt spegel.

NEDRE PLAN:

En trappa ner från entréplan når ni suterrängvåningen. Här har ni ett stort allrum där ni får plats med en större soffgrupp med tv och tillhörande soffbord. Här kan ni koppla av, läsa en bok eller sätta på en spännande dokumentär. Här finns även möjlighet att skapa ett fjärde sovrum för den som behöver. Från allrummet har ni även utgången till uteplatsen på baksidan. Här kan ni njuta av de sista soltimmarna.

På denna våning har ni även tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin, sink med förvaringsmöbel samt väggfasta skåp. Här har ni även en dusch samt er helt egna bastu. Det finns även ett stort förråd som rymmer allt ni behöver förvara.

På den bilfria innergården finns lekplats och här springer barnen tryggt från hus till hus för att träffa sina vänner. Det ingår även garage i länga som sköts av samfälligheten och fiber är indraget. Välkomna att anmäla ert intresse till detta välplanerade familjeradhus endast 15 - 20 minuter ifrån centrala Göteborg!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Angered
Skogspromenader, friluftsliv och staden runt hörnet
Att bo i Angered innebär möjligheten att kombinera lantliv och stadsliv på ett okomplicerat sätt. 15 minuter från Göteborgs centrum ligger blandad bebyggelse i vidsträckt natur.

Den vackra naturen och den bördiga jorden lockade människor att bosätta sig här redan på medeltiden. I början av 1960-talet fick lantgårdarna sällskap av moderna bostäder. Sedan dess har Angered fått många bostadsområden med olika karaktär.

Idag består Angered av flera mindre områden såsom Rannebergen, Gårdsten och Lövgärdet. Dessa har ofta ett eget litet torg med närservice. Angereds köpcentrum har ett stort utbud av butiker, frisörer och matställen. Här finns även apotek och närsjukhus.

I Angereds centrum ligger sporthall, flera träningsställen och Blå Stället. Blå Stället är Angereds eget kulturhus och ett hus för alla sinnen och åldrar. I huset ryms exempelvis bibliotek, teater, ateljé och café. Kulturhuset har ett brett program och hela stadsdelen präglas av ett levande musik- och kulturliv.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Angered. Här finns gott om förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Ett stort antal idrottsföreningar har verksamheter inom bland annat fotboll, badminton, ridsport och friidrott.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Angered. Året om ges möjlighet till ett rikt friluftsliv. I Vättlefjälls naturreservat finns vandringsleder, elbelysta motionsspår och flera badplatser. Även Stora Mölnesjön i östra Rannebergen norr om Angered är ett populärt utflyktsmål, liksom Lärjeåns trädgårdar.

Angered inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta