Välkommen till

Släntvägen 4

Sävedalen

Rymligt och familjevänligt kedjehus med många originaldetaljer och stor potential

I hjärtat av omtyckta och trevliga Sävedalen finner ni detta trevliga kedjehus med stor potential som är alla familjers dröm! Bostaden erbjuder bevarad originalcharm, stora rymliga rum, en grönskande trädgård, ett fantastiskt fint genomgående ljusflöde samt optimal planlösning med sociala delar på ena planet och de mer privata en våning ner. Här finns stor potential och alla möjligheter att skapa er ert dröm hem. I området har ni närhet till förskola och skola, kommunikationer som tar er till city eller Partille Centrum, trevliga köpgatan i Sävedalen samt alla bekvämligheter ni kan tänka er. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en möblerbar hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaringsmöjligheter. Väggarna är tapetserade och golvet är ljust. I hallen har ni en gäst-wc i anslutning. I andra delen av bostaden har ni en groventré som ni når i närhet till det stora garaget på utsidan.

Ett par steg in når ni de härliga och sociala ytorna mellan vardagsrum och matsal. Öppen och generös planlösning som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Stora fönsterpartier upp till tak öppnar upp och skapar rymd. En öppen-spis bidrar till charm och är en fin detalj. Väggarna är klädda i en mönstrad tapet och det vackra originalgolvet är ljust och fint. Rummet erbjuder flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-bänk, byrå samt övrigt möblemang. En matsal nås från vardagsrummet och har gott om plats för alla att samlas för en god middag. Från matsalen har ni direkt utgång till en balkong.

Köket är charmigt med ljus köksinredning, stänkskydd i vitt kakel och generösa bänkytor. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i såväl skåp som lådor. Den maskinella utrustningen består av fläkt, spishäll, ugn, diskmaskin samt kyl i fullhöjd.

En trappa ner finner ni bostadens mer privata delar.
Tre stora sovrum, samtliga med gott om plats för säng, garderober eller byrå samt skrivbord. Stora fönsterpartier bidrar till fint ljusinsläpp. Från två av rummen har ni utgång till den trevliga trädgården. Utanför sovrummen har ni en klädkammare som bidrar till ytterligare förvaring.

En tvättstuga som är inredd med tvättmaskin och hyllor gör det enkelt att sköta vardagssysslorna. Här finner ni goda möjligheter att inreda efter egna önskemål och behov.

I hallen en våning ner finner ni ett helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och klinkergolv som går i en beige ton. Badrummet är inrett med badkar, handfatskommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna. En gäst-wc finner även här intill och är inredd med wc, handfat och spegelskåp.

Intill trappan finner ni ett pannrum.

Ekonomi
Fastighet
Området

Sävedalen

Snickarglädje, skogspromenader & staden om hörnet
Välkommen till Sävedalen, ett populärt område med grönskande omgivningar och centralt läge nära både Partille och Göteborgs centrum.

Sävedalens bebyggelse består av en härlig blandning av äldre, välbevarade villor, klassiska radhusområden samt nyuppförda hus och lägenheter i modern design. Alla har de grönskan inpå knuten. Lummiga, uppvuxna trädgårdar och skogspartier omgärdar kvarteren. En del av husen klättrar uppför kullarna och har därifrån en magnifik utsikt mot Fjällbobergen.

Sävedalens köpgata är en levande shoppinggata som löper genom hela dalen. Här finns all tänkbar service med butiker, matbutiker, restauranger, bageri, bensinstation och kommunikationer mot både Göteborg och Partille. Längs gatan ligger bland annat Sävedalens delikatessfyllda saluhall, Triumfglass mysiga café och Oves välkända gatukök. Varje vår och höst arrangeras även en trevlig marknad längs köpgatan. Vid Vallhamra torg som är Sävedalens nya centrum finns också flertalet butiker, en välsorterad mataffär, café, blomsterbutik och mycket mer. Det är inte heller långt till Partille centrum och Allum köpcentrum. Även Östra sjukhuset ligger på bekvämt avstånd.

Rekreationsområden med fina vandringsleder och elbelysta motionsspår finns bland annat i Delsjöns naturreservat, Skatåsområdet och Härlanda Tjärn samt runt Kåsjön. Kåsjöbadet och Humlebadet är två fina badplatser. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer och Vallhamra Idrottsplats erbjuder bland annat fotbollsplaner, ishall och inomhushall.

Sävedalen inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta