Välkommen till

Fornborgsgatan 32

Fornborgsgatan 32
Torslanda

Gavelradhus med insynsskyddad atriumgård

Välkomna till ett välplanerat atriumradhus med gavelläge i utkanten av området. Den privata atriumgården skapar en lugn och insynsskyddad utemiljö att njuta av. Klassiskt enplansradhus som har en tydlig uppdelning mellan de generösa sällskapsytorna och de mer privata delarna med tre sovrum. Det nyrenoverade köket har genomtänkt utformning och stor matplats medan vardagsrummet bjuder på en braskamin som förhöjer mysfaktorn. Helkaklat badrum med bastu samt separat tvättstuga med fönster. I atriumgården finns två praktiska förråd och bilplats finns i garagelänga. Området är väldigt populärt och ligger centralt i Torslanda med närhet till förskola och skola, kommunikationer med buss, affär samt fin natur med skog, ängar och hav med salta bad.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Torslanda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Huset disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en rymlig hall med gott om plats för fri avhängning. Golvet kläs av praktisk grå klinker och väggarna är målade i vitt. Från hallen har man vy över vardagsrummet samt mot den insynsskyddade atriumgården.

Direkt vid entrén ligger en gästtoalett som har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegel med infällda spotlights.

Vardagsrummet präglas av rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter ut mot atriumgården. Om sommaren kan dubbeldörrarna stå öppna och gränsen mellan inne och ute suddas ut. Uteplatsen ligger skyddad under tak så här kan det dukas upp till middag även om det regnar. Vardagsrummet kan inredas med generös soffgrupp och ena hörnet av rummet pryds av en braskamin som bidrar med både värme och hög mysfaktor. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Köket ligger centralt placerat i huset och här finns både plats för matlagning och stora middagssällskap. Köket renoverades 2019 med köksinredning i grått från Ikea samt bänkytor och stänkskydd i mörk sten. Den genomtänkta utformningen erbjuder gott om förvaring samt generösa arbetsytor. Vitvaror från Smeg som utgörs av induktionshäll, frånluftsfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd kombinerad ugn/mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla kyl med frys. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt. Ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Från köket nås en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin (LG, 2017) och torktumlare (LG, 2019).

Husets tre sovrum ligger avskilt belägna i en privat del tillsammans med en inre hall som i dagsläget är inredd som lek- och pysselrum men även kan användas som kontor. Sovrummen ligger i fil med fönster mot atriumgården. Det största sovrummet är beläget längst bort och härifrån finns även en utgång ut till atriumgården. Rummet har mjuk och behaglig heltäckningsmatta och väggarna är målade i en mörkgrå färg. Goda förvaringsmöjligheter i en rymlig inredd klädkammare.

De två mindre sovrummen kan inredas med säng och byrå eller skrivbord. Båda rummen har ekparkett och tapetserade väggar.

Till sist erbjuds ett badrum med tillhörande bastu. Golvet kläs av mörkgrå klinker med underliggande golvvärme och väggarna är helkaklade i vitt. Inredningen består av wc, stor handfatskommod, spegel, högskåp, handdukstork samt duschhörna med avskiljande glasvägg. I taket sitter infällda spotlights och ett litet fönster bidrar med dagsljus.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Torslanda

Skärgårdsliv, familjeliv & staden runt hörnet


Välkommen till Torslanda! Här kombineras det behagliga livet vid havet med ett modernt och aktivt storstadsliv. Området är mycket populärt vilket gjort att det expanderat starkt de senaste decennierna. Torslanda består av flera mindre områden som exempelvis Amhult, Hjuvik och Hällsvik. Bebyggelsen är varierad och består av en härlig blandning av bostäder från olika epoker och i olika byggnadsstilar. Gamla skärgårdshus, moderna villor, trivsamma radhusområden samt nybyggda bostadsrätter samsas om ytan.

Vid Torslanda torg och Amhults torg finns ett stort utbud av affärer och restauranger. I kulturhuset Vingen finns bland annat bibliotek, bio, teater, kultur- och musikskola.

Havet finns nära till hands var du än bor. Vackra promenadstråk och motionsslingor löper utmed kustlinjen och i småbåtshamnarna pågår båtliv året om. I Torslanda finns Göteborgs äldsta havsbadskoloni och fina badvikar hittar man bland annat i Tumlehed, Sillvik och Lilleby.

I Torslanda lever du nära både havet och storstaden i en trivsam småstadsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta