Välkommen till

Kärnvedsgatan 3

Kärnvedsgatan 3
Björkekärr

Rofyllt boende med generösa sällskapsytor & härlig och skyddad trädgård

I omtyckta och trevliga Björkekärr finner ni detta otroligt fina och charmiga kedjehus perfekt för hela familjen! Här finner ni stora öppna ytor som bjuder in till umgänge, fyra vältilltagna sovrum, en fantastisk uteplats och trädgård lugnt beläget med lummig omgivning samt trevligt kök där goda middagar kan lagas. I vardagsrummet har ni en fungerande öppen spis som är en ljuvlig plats att slå sig ner runt under de kalla månaderna när snön faller ner utanför fönstret. Här bor ni med närhet till såväl förskola och skola, livsmedelsbutiker, lokala restauranger, 10 minuter till Östra Sjukhuset samt en kort bit bort har ni hela Munkebäcks breda utbud av butiker och caféer. Varmt välkomna på visning och till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:
Innanför ytterdörren stiger ni in i en ljus och välkomnande hall. Väggarna kläs av vitmålad strukturtapet och på golvet ligger vacker fiskbensparkett i original. Redan här möts ni av ett lugn som präglar hela bostaden och ett fint ljusflöde som följer. En gästtoalett ligger intill och är inredd med wc och handfat.

Ett par steg in når ni de sociala och trevliga sällskapsytorna. Stort vardagsrum som med enkelhet går att inreda efter eget tycke och smak. I dagsläget är det inrett med en del matsal där stort bord och stolar får plats och en del sällskapsyta med soffa och musikanläggning. En öppen planlösning som gör det möjligt att sätta sin egen prägel och den generösa ytan erbjuder flera möbleringsalternativ. En öppen spis bidrar till värme och är en charmig detalj i rummet. Stort fönsterparti släpper in ett härligt ljus. Från vardagsrummet har ni direkt utgång till den härliga uteplatsen som övergår mot gräsmatta. En underbar uteplats där ni kommer kunna spendera många timmar i solen. Här ute får ni plats med en större lounge-grupp och barnen kan leka lugnt och tryggt.

I anslutning till vardagsrummets två delar har ni två sovrum. Det ena är inrett som kontor med skrivbord och generösa förvaringsmöjligheter. Det andra är även det inrett med skrivbord och soffa. Här ges gott om plats för att inreda som barnrum, gästrum eller annat. På golvet ligger ekparkett och väggarna kläs av tapet.

Köket går i en äldre stil med luckor i trä och matchande bänkskiva. Goda förvaringsmöjligheter ges i såväl väggskåp som lådor. Den maskinella utrustningen består av frånluftsfläkt, induktionshäll, ugn med varmluftsfunktion, mikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Intill fönstret har ni en given plats för matbord. Från köket når ni en groventré som tar er vidare till både tvättstugan och pannrummet. Tvättstugan är inredd med en ho, tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp.

En trappa upp når ni de resterande privata delarna med två stora sovrum och ett trevligt allrum. Ni når även de två kattvindarna från den övre-hallen. Båda sovrummen erbjuder goda förvaringsmöjligheter med plats för såväl säng som skrivbord. Det ena rummet har en fransk balkong. Det större sovrummet går att dela av. Då har ni möjlighet till ett tredje sovrum om så önskas.

Det finns ett helkaklat badrum på övervåningen med klinkergolv i gult/beige och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av vägghängd wc, duschkabin, handfatskommod samt spegelskåp med belysning.

* Ett garage är sammanbyggt med huset.
* På utsidan av huset har ni ett stort förråd för förvaring av exempelvis utemöbler.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området

Björkekärr

Skogspromenader, friluftsliv och storstadspuls


Höga träd omgärdar husen i Björkekärr och bildar skyddande gröna tak och väggar. När området började byggas upp på 1950-talet fick bebyggelsen smälta in i den omgivande naturen och resultatet har blivit ett boende i en spännande mix av skog och storstad.
Bebyggelsen är varierad och består både av villaområden och låga flerfamiljshus.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av kultur, shopping, restauranger och nöjesställen. God närservice finns dock i de egna kvarteren. Stabbetorget, Trätorget och Spåntorget har alla något av detta.

För barnfamiljen finns flera förskolor och två grundskolor, Rosendalsskolan samt Härlandatjärnskolan. Det finns också flera idrottsklubbar inom bl.a. innebandy, fotboll, tennis, handboll och ridsport. Kulturhuset Kåken i Härlanda är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café.

Björkekärr gränsar till det stora Delsjöreservatet. I vacker natur är vandringsleder, motionsslingor och badsjöar belägna. I området kring Skatås motionscentrum har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Björkekärrs trivsamma atmosfär, lummiga miljö och centrala läge inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs grönaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta