Välkommen till

Sandeslättskroken 48

Sandeslättskroken 48
Angered

Stort & familjevänligt radhus

Välplanerat och rymligt radhus fördelat på tre plan i mycket gott skick. Tre till fyra sovrum, två badrum, många sociala ytor samt uteplats på både fram och baksidan med många soltimmar. På övre plan har två av sovrummen en stor balkong. Köket är smakfullt renoverat och är en naturlig plats för familjen att samlas på.

På den bilfria innergården finns lekplats och här springer barnen tryggt från hus till hus för att träffa sina vänner. Det ingår även garage i länga som sköts av samfälligheten och fiber är indraget. Välkomna att anmäla ert intresse till detta välplanerade familjeradhus endast 15 - 20 minuter ifrån centrala Göteborg!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:


ENTRÉPLAN:

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus och möblerbar hall med fri avhängning för hela familjens ytterkläder. Golvet är praktiskt klätt med klinkers och väggarna är vitmålade. Direkt till höger finner ni även en gäst wc.

Några steg in når ni vardagsrummet som avgränsas av en trappa som knyter an samtliga tre plan. Rummet har fönster från vägg till vägg mot uteplatsen och en lummig grönska vilket bidrar till fint ljusinsläpp och rymd. Här får ni plats med ett stort matsalsbord för familjens samlade middagar eller födelsedagskalaset. Ni har även plats för en stor soffgrupp för socialt umgänge. Väggarna här är vitmålade och på golvet ligger ett vackert parkettgolv.

Från vardagsrummet når ni även ett modernt kök som har goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Väggar och köksinredning går i vitt och bryts snyggt av med en mörkbrun bänkskiva och rostfria vitvaror. Golvet har en mörkgrå klinkers, samma som i hallen. Den maskinella utrustningen består av spishäll, köksfläkt, ugn, mikro samt side-by-side kyl och frys. Fint ljusinsläpp från både fönster i köket och i vardagsrummet som man har lättöverskådligt i en halvöppen planlösning.


ÖVRE PLAN:

En trappa upp kommer ni till det övre planet, här finner ni husets tre sovrum samt ett badrum. De två mindre sovrummen utgör perfekta barnrum som båda har egen utgång till husets balkong. Båda sovrummen har parkettgolv och det ena har vita väggar medan det andra är målat med en snygg beige färg. Dessa rymmer säng, skrivbord och klädförvaring. Det stora sovrummet ligger på andra sidan med fönster mot innegården. Här finns plats för dubbelsäng och kläd- och förvaringsmöbel. Även detta sovrum har parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrummet är stilrent och har vitt kakel samt ett grått klinkergolv. Utrustningen består av duschkabin, wc, kommod med skåp och med spegel ovanför.


NEDRE PLAN:

En trappa ner från entréplan når ni suterrängvåningen. Här har ni ett stort allrum där ni får plats med en större soffgrupp med tv och tillhörande soffbord. Här kan ni koppla av, läsa en bok eller sätta på en spännande dokumentär. Här har man även gjort ett fjärde sovrum/gästrum om man får gäster på besök. Innanför detta rum har ni även ett förråd för förvaring.

Från allrummet har ni även utgången till uteplatsen på baksidan och husets trädgård. Här kan ni njuta av de sista soltimmarna, låta barnen leka i trädgården och för den med gröna fingrar finns odlingsmöjligheter. Snygg inramad altan samt plats för en utegrupp för kvällens grillkvällar.

På denna våning har ni även tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, dusch samt handfat och hyllor. Väggarna är vita och på golvet ligger det ett ljusgrått kakel.

Välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Angered
Skogspromenader, friluftsliv och staden runt hörnet
Att bo i Angered innebär möjligheten att kombinera lantliv och stadsliv på ett okomplicerat sätt. 15 minuter från Göteborgs centrum ligger blandad bebyggelse i vidsträckt natur.

Den vackra naturen och den bördiga jorden lockade människor att bosätta sig här redan på medeltiden. I början av 1960-talet fick lantgårdarna sällskap av moderna bostäder. Sedan dess har Angered fått många bostadsområden med olika karaktär.

Idag består Angered av flera mindre områden såsom Rannebergen, Gårdsten och Lövgärdet. Dessa har ofta ett eget litet torg med närservice. Angereds köpcentrum har ett stort utbud av butiker, frisörer och matställen. Här finns även apotek och närsjukhus.

I Angereds centrum ligger sporthall, flera träningsställen och Blå Stället. Blå Stället är Angereds eget kulturhus och ett hus för alla sinnen och åldrar. I huset ryms exempelvis bibliotek, teater, ateljé och café. Kulturhuset har ett brett program och hela stadsdelen präglas av ett levande musik- och kulturliv.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Angered. Här finns gott om förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Ett stort antal idrottsföreningar har verksamheter inom bland annat fotboll, badminton, ridsport och friidrott.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Angered. Året om ges möjlighet till ett rikt friluftsliv. I Vättlefjälls naturreservat finns vandringsleder, elbelysta motionsspår och flera badplatser. Även Stora Mölnesjön i östra Rannebergen norr om Angered är ett populärt utflyktsmål, liksom Lärjeåns trädgårdar.

Angered inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta