Välkommen till

Morgongatan 14

Kortedala

Välplanerat radhus med soligt läge i lugnt område, närhet till vackra miljöer och natur

Här erbjuds ett mycket trevligt och bra planerat radhus. Rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Här finner du en naturlig plats att umgås på kring den öppna spisen och sociala utrymmen. Huset är omgivet av grönska med gräsmatta, buskar och med många odlingsmöjligheter. En genomtänkt planlösning med trevliga sällskapsytor på entréplan och delar av plan två tillsammans med de mer privata delarna, med sovrum och badrum, på plan två och tre. Ett mycket lugnt och barnvänligt läge på återvändsgata med lekplats och fotbollsplan.

Närhet till Citytorget och Kortedala torg finns all behövlig service på bekvämt avstånd. Bra kommunikationer från Kortedala Torg och Januarigatan med spårvagnslinjerna 6, 7 och 11 som tar er in till city under 20 minuter. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Entréplan

Innanför ytterdörren möts ni av en stor möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter. Golvet är klätt med ett parkettgolv och väggarna har en ljus tapet. Direkt till vänster når ni köket som båda har utsikt mot husets framsida och område. Kökets matsalsdel kan ha ett större matbord utan att det känns trångt. Det stora fönsterpartiet gör att här är både ljust och hemtrevligt. Köksinredningen består av spis, ugn, köksfläkt, diskho samt en bänkdiskmaskin.

Längre in i bostaden har ni ett allrum, i privat och ostört läge, är perfekt för den mysiga filmkvällen eller när barnen har kompisar på besök. Här ryms soffa med soffbord, tv samt övrig möblering. Från allrummet nås trädgården på baksidan, här kan ni njuta av sommarkvällarna med hela familjen.

Intill allrummet finns bostadens toalett och badrum. Utrustning i form av handfat, spegelskåp, och wc. Badet är utrustat med duschkabin, handfat och tvättmaskin samt med ett praktiskt vädringsfönster. Klinkergolv och kakelklädda väggar.

Här ligger även pannrummet med fjärrvärmeanläggningen. Här finns gott om plats för verktyg och övrig förvaring. Här finns även en extrafrys.


Övre plan

Vardagsrummet är imponerande i sin storlek och gott om plats för soffhörna, tv-möbel och matplats om så önskas. Här trivs hela familjen och det erbjuds gott om plats för många gäster och stor familj. Ett fantastiskt rum med härligt ljusinsläpp och öppen spis.

På detta plan har ni två sovrum. Från båda sovrummen sover du i lugn och ro, helt fritt från insyn och störningar. Du har utsikt över trädgården och, under vår- och sommartid, den lummiga grönskan. Här finns plats för dubbelsäng, förvaring samt övrig möblering. Ett av sovrummen har även en härlig balkong i fantastiskt solläge dock med renoveringsbehov.

Det finns även ytterligare en toalett på detta plan.


Vindsvåning

Längst upp i huset finner du ett härligt sovrum med snedtak och privat läge i huset. Perfekt som tonårsrum, arbetsrum/gästrum eller allrum. Här finns även gott om plats för förvaring i form av vindsutrymme på varje sida av rummet. Ett härligt rum med mycket charm och kan användas helt efter smak och behov. Intill sovrummet når du ytterligare ett förvaringsutrymme som kan användas som garderob.


Välkommen på visning!

Ekonomi
Fastighet
Området

Kortedala

Bekvämt och naturskönt boende nära city
Kortedala är Göteborgs första moderna förort och byggdes upp under 1950-talet. Området präglas av hus från 50-talet med en blandad bebyggelse, här finns allt från höga punkthus till lamellhus, villor och radhus.

Området ligger med ett naturskönt läge gränsande både till Göta Älv, Lärjeån samt skogs-och bergsområden. Lärjeåns dalgång i norr erbjuder vackra promenadstigar i fantastisk natur och ett unikt djur- och växtliv. I dalgångslandskapet kring Göta älv finns vandringsled för lax och havsöring. Säveån i söder bjuder på fiske och vill man ha sin egen gröna oas att odla i finns Lärjeholmens- och Solgläntans Odlarförening. Det finns också en populär kolonistugeförening, Klaras Ängar.

Kortedala har inte mindre än fyra torg; Citytorget, Kortedala Torg, Kalendertorget och Årstidstorget. Här har du därför service, restauranger och affärer på promenadavstånd vart du än bor. Kommunikationerna till och från området är mycket bra. Du tar dig in till centrala Göteborg på cirka 15 minuter och har flera linjer att välja mellan, alla vagnar går dessutom med täta turer både dag och kväll.

Föreningslivet i Kortedala är rikt. För dig som söker motion och friluftsliv finns här flera idrottsföreningar och motionsslingor. Isdala ishall ligger nära Kortedala Torg. Stadsdelens egna museum, Kortedala museum, är inrymt i en hyreslägenhet på Adventsvägen 1. Här har man bevarat en tvårumslägenhet med möbler och föremål från 50- och 60-talet. Alla gatunamnen associerar till kalender och tideräkning.

Kortedala inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta