Välkommen till

Norra Röseredsvägen 11

Norra Röseredsvägen 11
Agnesberg

Enplansvilla högt beläget med stor potential

För Göteborgs stads räkning förmedlar vi nu denna fristående enplansvilla med äganderätt om totalt 122 kvm belägen i populära Agnesberg. Huset är fördelat på fem rum varav tre till fyra sovrum, kök, tvättstuga, vardagsrum samt allrum. Huset erbjuder många sociala ytor, en stor trädgård med många soltimmar samt ett friliggande garage. En smart planlösning för en barnfamilj och här finns stor potential att få det precis så som ni önskar.

Här bor ni nära natur och badsjö endast 1,6 km ifrån Angered centrum som erbjuder ett sort utbud av all dagligvaruhandel, skola, apotek och restauranger med mera. Bra kommunikationsförbindelser med busshållplats precis intill som tar er till centrala Göteborg under 25 minuter respektive 15 minuter med bil.

Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Hallen är rymlig med god förvaring och ger er en varm välkomnande känsla när ni kliver in genom dörren. Gästtoaletten är också belägen i hallen vilket är mycket praktiskt.

Vardagsrummet är ljust och trivsamt med en härlig balkong där ni kan njuta av solen och en kopp kaffe på morgonen. Allrummet/matsalen erbjuder gott om plats för att samlas för trevliga middagar och umgänge med familj och vänner. Köket är praktiskt och funktionellt med goda möjligheter till förvaring och utrustning. Tvättstugan är också utrustad med extra kyl och frys för extra bekvämlighet.

Bostaden har tre sovrum som ger gott om utrymme för hela familjen. Sovrummen är perfekt belägna och erbjuder god förvaring.

Trädgården är stor och erbjuder många soltimmar där ni kan njuta av sommarvärmen och skapa en härlig utomhusmiljö för familjen att trivas i.

Då fastigheten har renoveringsbehov har ni möjlighet att renovera och skapa ett hem precis som ni vill ha det. Läget i Agnesberg är perfekt med närhet till både naturen och staden samt nära till all dagligvaruhandel som kan behövas. Missa inte chansen att ta del av detta unika tillfälle att skapa ert drömhem!


Viktig information:

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende detaljplan, ritningar, bygglov m m.

Fastigheten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa fastigheten med villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar.

Budgivning:

Budgivningen kommer att påbörjas måndagen den 27 mars.

VA:

Huset är anslutet till kommunalt vatten och avlopp.

Övrigt:

Kontakta mäklaren för en schablonberäknad driftskostnad för huset. Vill man göra en besiktning av huset, kontakta mäklaren i god tid.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet

Karta