Välkommen till

Hålskogsgatan 15

Angered

Friliggande villa med stor potential på populära Hålskogsgatan

För Göteborgs stads räkning förmedlar vi nu denna fristående villa med äganderätt om totalt 168kvm belägen i Hammarkullen. Huset är fördelat på sju rum varav fem sovrum, kök och vardagsrum på entréplan och gillestuga, matkällare samt tvättstuga med bastu i källarplan. En smart planlösning för en barnfamilj och här finns stor potential att få det precis så som ni önskar. Tomten är plan och erbjuder en altan som ni når från vardagsrummet med många soltimmar. Här bor ni nära natur och badsjö endast en hållplats ifrån Angered centrum som erbjuder ett sort utbud av all dagligvaruhandel, skola, apotek och restauranger med mera. Bra kommunikationsförbindelser som tar er till centrala Göteborg under 25 minuter respektive 15 minuter med bil.

Varmt välkomna med er intresseanmälan för mer information!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren har ni en praktisk hall med goda förvaringsutrymmen, gäst toalett och vidare in i huset har ni kök och vardagsrum med utgång till altanen. I vardagsrummet har god plats för matsal för middagsbjudningarna. På detta plan har ni ett av husets fem sovrum som är rymligt och har fint ljusinsläpp från fönstret som blickar ut över trädgården. En trappa upp har ni fyra perfekt belägna sovrum samt en klädkammare och badrum. I källarplanet har ni en gillestuga som kan inredas som ett allrum med stor soffgrupp soffbord och tv-möbel och utgör en perfekt plats för barnen att umgås på. Här har ni även en stor tvättstuga med bastu, matkällare och pannrum med separat utgång. Utomhus har ni en stor fin trädgård att nyttja på sommarhalvåret och ni parkerar bilen smidigt framför huset på den egna uppfarten.

Både buss och spårvagnshållplats finner ni ca 5 minuter promenadavstånd bort som tar er in till centrala Göteborg under 25 minuter via spårvagn och under 15 minuter med bil. Angered centrum ligger endast en hållplats bort och erbjuder en stor ICA Maxi, restauranger/caféer, apotek, vårdcentral, Angeredsgymnasiet, frisörsalong, gym, bank och mycket mycket mer. Spårvagnarna som går är 8, 4 och 9 via hållplatsen Hammarkullen och Storås.

Viktig information:
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende detaljplan, ritningar, bygglov m m.

Fastigheten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa fastigheten med villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar.

Budgivning:
Budgivningen kommer att påbörjas torsdagen den 16 februari.

VA:
Huset är anslutet till kommunalt vatten och avlopp.

Ekonomi
Fastighet
Området

Angered

Skogspromenader, friluftsliv och staden runt hörnet
Att bo i Angered innebär möjligheten att kombinera lantliv och stadsliv på ett okomplicerat sätt. 15 minuter från Göteborgs centrum ligger blandad bebyggelse i vidsträckt natur.

Den vackra naturen och den bördiga jorden lockade människor att bosätta sig här redan på medeltiden. I början av 1960-talet fick lantgårdarna sällskap av moderna bostäder. Sedan dess har Angered fått många bostadsområden med olika karaktär.

Idag består Angered av flera mindre områden såsom Rannebergen, Gårdsten och Lövgärdet. Dessa har ofta ett eget litet torg med närservice. Angereds köpcentrum har ett stort utbud av butiker, frisörer och matställen. Här finns även apotek och närsjukhus.

I Angereds centrum ligger sporthall, flera träningsställen och Blå Stället. Blå Stället är Angereds eget kulturhus och ett hus för alla sinnen och åldrar. I huset ryms exempelvis bibliotek, teater, ateljé och café. Kulturhuset har ett brett program och hela stadsdelen präglas av ett levande musik- och kulturliv.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Angered. Här finns gott om förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Ett stort antal idrottsföreningar har verksamheter inom bland annat fotboll, badminton, ridsport och friidrott.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Angered. Året om ges möjlighet till ett rikt friluftsliv. I Vättlefjälls naturreservat finns vandringsleder, elbelysta motionsspår och flera badplatser. Även Stora Mölnesjön i östra Rannebergen norr om Angered är ett populärt utflyktsmål, liksom Lärjeåns trädgårdar.

Angered inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta