Välkommen till

Skolvägen 56

Skolvägen 56
Sävedalen

Trevlig familjevilla med stor potential och gavelläge

Eftertraktat hus i populära Sävedalen med stor trädgård och hörntomt. Huset är fördelat på två plan med fem rum varav tre sovrum på totalt 142 kvadratmeter. Mycket i huset är original och här har ni en unik chans att renovera och få det precis så som ni vill ha det för att skapa ert drömhem. Entréplan erbjuder hall med goda förvaringsmöjligheter, separat tvättstuga, förråd samt matkällare, pannrum och ett stort sovrum som också kan inredas som allrum för den som önskar med separat utgång till trädgården. På övre plan har ni två sovrum, kök, badrum och ett stort vardagsrum som rymmer både matplats och soffgrupp. I vardagsrummet finns även utgång till balkong med kvällssol. På tomten finns även ett separat garage vilket ökar bekvämligheten och på uppfarten finns plats för fler bilar. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till all dagligvaruhandel samt förskola och skola. Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN

På entréplanet finner du en rymlig hall, där du även hittar en matkällare och en klädkammare. Dessa utrymmen kan enkelt omvandlas till en större garderob eller ett praktiskt förråd. Här finns även en stor tvättstuga med plats att göra om till ett kombinerat badrum för den som önskar. Dessutom finns ett pannrum, som kan förvandlas till ett hobbyrum eller kontor. Ett ljust allrum med separat utgång till trädgården finns också på detta plan och kan enkelt göras om till ett eller till och med två sovrum. Från detta rum finns även tillgång till en gästtoalett.

ÖVRE PLAN

En trappa upp når du det övre planet. Här möts du av ett stort vardagsrum med gott om plats för både matbord och soffgrupp med TV-möbel. Rummet är ljust och luftigt med fönster i två väderstreck som släpper in vackert naturligt ljus. En öppen spis bidrar till en mysig atmosfär. Från vardagsrummet har du även tillgång till en balkong som, efter en mindre renovering, blir en av husets bästa platser att umgås på med familj och vänner, dessutom med kvällssol.

I anslutning till vardagsrummet finns köket, där du har möjlighet att renovera och skapa ditt drömkök. Köket består idag av bruna köksluckor, grönt stänkskydd och ett ljusgrått golv. Köket är utrustat med spis, ugn, köksfläkt, kyl och frys, samt diskho. Även köket får in härligt naturligt ljus genom två fönster med vacker grönska utanför.

På detta plan har ni även två sovrum varav ett är något större, båda med inbyggda garderober. Båda sovrummen är rofyllt belägna och rymmer dubbelsäng och sängbord. Intill sovrummen har ni husets badrum som idag är utrustat med wc, handfat, spegel och badkar. Inredningen har delvis blått kakel och delvis en mönstrad tapet samt ett grått klinkergolv.

UTEMILJÖ

Huset ligger på en hörntomt och har ni en stor trädgård att njuta av. Här finns plats för en stor altan för sommarens grillmiddagar och självklart får barnens studsmatta plats runt hörnet. Det finns även ett separat garage som ökar bekvämligheten samt plats för parkering på uppfarten.

Varmt välkomna till underbara Sävedalen och Skolvägen 56, här bor du med närhet till matbutiker, dagligvaruhandel, köpcentrum och som adressen tyder, nära till förskola och skola endast 15 minuter ifrån centrala Göteborg. Välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Sävedalen
Snickarglädje, skogspromenader & staden om hörnet
Välkommen till Sävedalen, ett populärt område med grönskande omgivningar och centralt läge nära både Partille och Göteborgs centrum.

Sävedalens bebyggelse består av en härlig blandning av äldre, välbevarade villor, klassiska radhusområden samt nyuppförda hus och lägenheter i modern design. Alla har de grönskan inpå knuten. Lummiga, uppvuxna trädgårdar och skogspartier omgärdar kvarteren. En del av husen klättrar uppför kullarna och har därifrån en magnifik utsikt mot Fjällbobergen.

Sävedalens köpgata är en levande shoppinggata som löper genom hela dalen. Här finns all tänkbar service med butiker, matbutiker, restauranger, bageri, bensinstation och kommunikationer mot både Göteborg och Partille. Längs gatan ligger bland annat Sävedalens delikatessfyllda saluhall, Triumfglass mysiga café och Oves välkända gatukök. Varje vår och höst arrangeras även en trevlig marknad längs köpgatan. Vid Vallhamra torg som är Sävedalens nya centrum finns också flertalet butiker, en välsorterad mataffär, café, blomsterbutik och mycket mer. Det är inte heller långt till Partille centrum och Allum köpcentrum. Även Östra sjukhuset ligger på bekvämt avstånd.

Rekreationsområden med fina vandringsleder och elbelysta motionsspår finns bland annat i Delsjöns naturreservat, Skatåsområdet och Härlanda Tjärn samt runt Kåsjön. Kåsjöbadet och Humlebadet är två fina badplatser. Här kan man dessutom hyra kanot, fiska och bada. Mitt i Sävedalen ligger parken Bockemossen som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer och Vallhamra Idrottsplats erbjuder bland annat fotbollsplaner, ishall och inomhushall.

Sävedalen inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta