Välkommen till

Växelmyntsgatan 13M

Växelmyntsgatan 13M
Högsbohöjd

Perfekt tvåplansradhus för barnfamiljen

Med privat läge i utkanten av ett trevligt bostadsområde finner ni detta ljusa och välplanerade radhus i två plan med generösa sällskapsytor som inbjuder till sociala tillställningar såväl som mysiga hemmakvällar. Härlig altan och balkong i eftertraktat västerläge mot lugna och lummiga omgivningar. Huset erbjuder även tre sovrum, goda förvaringsmöjligheter och badrum med tvättpelare. Här bor ni med närhet till natursköna Ruddalen och bra kommunikationer med buss som tar er smidigt in till stan. Perfekt för barnfamiljen!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren välkomnas man av en ljus hall med inblick mot allrummet och goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober. Hallen har ljus sandfärgad tapet och golvet kläs av parkett vilket återfinns i alla rum.

Rakt fram från hallen når man ett ljust kök med generöst utrymme för större middagssällskap. Attraktivt ljusinsläpp från stora glaspartier med skjutdörrar ut till en altan som sträcker sig längs husets kortsida. Altanen har ett eftertraktat västerläge som vetter mot ett lugnt grönområde. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter såväl som öppna arbetsytor. Vit köksinredning från Ikea med detaljer och arbetsbänk i ek samt stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (Ikea), frånluftsfläkt (Ikea), varmluftsugn (Ikea), integrerad diskmaskin (Ikea) samt kombinerad kyl och frys i fullhöjd utrustad med vatten och is-dispenser (LG). Köket renoverades 2013 och vitvarorna installerades samma år. Köket har grön tapet och i taket sitter infällda spotlights.

Till höger om hallen finns ett sovrum med garderober som bidrar till god förvaring. Målade väggar en greige ton och stort fönsterparti som vetter mot framsida bidrar med ljusinsläpp. Det här rummet passar utmärkt för tonårsbarnet eller för den som är i behov av hemmakontoret.

På entréplan ryms även det stilrena badrummet som är renoverat 2011. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel, badkar med handdusch samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux). Badrummet är helkaklat i vitt med schackrutigt klinkergolv i svart/vitt.

ÖVRE PLAN

Allrummet på det övre planet har sandfärgad samt blå tapet och kan inredas med stor soffgrupp. Från allrummet når man balkongen som även den har soligt västerläge.

På det övre plan finns även två sovrum. Det största sovrummet är målat i en mörkgrå ton och kan inredas med dubbelsäng och tillhörande sidobord. Det andra sovrummet har sandfärgad samt blå tapet och här finns plats för enkelsäng och mindre skrivbord. Detta rum används förslagsvis som barnrum eller gästrum.

Här finns även en övre hall med förvaringsmöjligheter i garderober samt separat wc med handfat.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området

Högsbohöjd

I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta