Välkommen till

Gryningsgatan 14

Gryningsgatan 14
Kortedala

Trevligt och familjevänligt parhus med solig trädgård och garage

Äntligen har vi nöjet att presentera detta underbara parhus om sex rum varav fyra sovrum. Huset är fördelat på två plan inklusive en vindsvåning och erbjuder många sociala ytor, kök och matsal i öppen planlösning, badrum och extra gäst toalett, separat tvättstuga samt ett stort vardagsrum med öppen spis och en lummig trädgård med många soltimmar. Här bor ni i ett barnvänligt område nära naturen och endast 20 minuter ifrån centrala Göteborg. Till huset tillhör även garage vilket ökar bekvämligheten. Skonsam uppvärmning via fjärrvärme och energiklass C vilket främjar gröna bolån. Välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Entréplan:

Välkommen in i detta välplanerade parhus belägen i natursköna Kortedala, endast 20 minuter från centrala Göteborg med bil. Det första som möter dig är en kvadratsmart hall som leder direkt in till matsal och kök i en öppen planlösning. Här kan du njuta av sociala stunder med familj och vänner samtidigt som du tillagar läckra måltider. Vidare in på entréplan finns ett rymligt sovrum, som även kan inredas som ett allrum för de som önskar. Från detta rum når du bostadens härliga uteplats och den fantastiska trädgården, perfekt för avkoppling och lek. På entréplan finns även en praktisk gästtoalett, en separat tvättstuga samt ett förråd. För den som önskar finns möjligheten att slå samman förrådet och toaletten för att skapa ett badrum här.

Övre plan:

En trappa upp finner du ett stort och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från de många fönstren. Här kan du skapa en bekväm soffgrupp för familjens mysiga filmkvällar. Rummet pryds även av en mysig öppen spis som skapar en varm och inbjudande atmosfär. På detta plan finns även två välplacerade sovrum, båda med gott om plats för säng och garderober. Det ena sovrummet har dessutom en egen balkong med utsikt över trädgården, perfekt för att njuta av kvällssolen.

Vindsvåning:

En trappa upp från övre plan når du bostadens vindsvåning, som är inredd till ett perfekt sovrum. Här kan du skapa din egen oas av lugn och ro.

Denna bostad erbjuder en fantastisk kombination av modern planlösning och närhet till naturen i Kortedala. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha närhet till stadens puls. Välkommen på visning av denna charmiga bostad som erbjuder dig och din familj ett bekvämt och trivsamt boende.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Kortedala
Bekvämt och naturskönt boende nära city
Kortedala är Göteborgs första moderna förort och byggdes upp under 1950-talet. Området präglas av hus från 50-talet med en blandad bebyggelse, här finns allt från höga punkthus till lamellhus, villor och radhus.

Området ligger med ett naturskönt läge gränsande både till Göta Älv, Lärjeån samt skogs-och bergsområden. Lärjeåns dalgång i norr erbjuder vackra promenadstigar i fantastisk natur och ett unikt djur- och växtliv. I dalgångslandskapet kring Göta älv finns vandringsled för lax och havsöring. Säveån i söder bjuder på fiske och vill man ha sin egen gröna oas att odla i finns Lärjeholmens- och Solgläntans Odlarförening. Det finns också en populär kolonistugeförening, Klaras Ängar.

Kortedala har inte mindre än fyra torg; Citytorget, Kortedala Torg, Kalendertorget och Årstidstorget. Här har du därför service, restauranger och affärer på promenadavstånd vart du än bor. Kommunikationerna till och från området är mycket bra. Du tar dig in till centrala Göteborg på cirka 15 minuter och har flera linjer att välja mellan, alla vagnar går dessutom med täta turer både dag och kväll.

Föreningslivet i Kortedala är rikt. För dig som söker motion och friluftsliv finns här flera idrottsföreningar och motionsslingor. Isdala ishall ligger nära Kortedala Torg. Stadsdelens egna museum, Kortedala museum, är inrymt i en hyreslägenhet på Adventsvägen 1. Här har man bevarat en tvårumslägenhet med möbler och föremål från 50- och 60-talet. Alla gatunamnen associerar till kalender och tideräkning.

Kortedala inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta