Välkommen till

Trastvägen 9

Trastvägen 9
Floda

Nyrenoverad familjevilla med fantastisk trädgård nära bad och kommunikation

Äntligen kan vi presentera ett perfekt beläget hus med en stor grönskande trädgård samt solig altan med pergola. Huset har genomgått omfattande renoveringar och är i genomgående gott skick. Huset erbjuder ett elegant kök i anslutning till stort vardagsrum samt plats för både stor matgrupp samt soffgrupp, två till tre sovrum, två badrum samt separat tvättstuga och garage. I trädgården finns gott om plats för både barnens studsmatta och för den som gillar att odla. Energieffektiv uppvärmning via bergvärme, en dröm för alla husägare. Endast 500 meter till närmsta badplats och 800 meter till pendelstation. Här bor du i ett lugnt villaområde nära vacker natur, skolor, lekplatser, golfbana, matbutiker samt badsjö. Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Lerum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Lerum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande

ENTRÉPLAN

Välkomna in i den öppna och rymliga hallen, här får hela familjens skor och ytterkläder plats. Praktiskt inrett med klinkergolv med golvvärme som också är genomgående på hela entréplan.

Rakt in möts du av ett rymligt vardagsrum där du både får plats med en stor soffgrupp med soffbord och tv-möbel samt en stor matgrupp för middagsbjudningarna. Rummet har gott ljusinsläpp från flertalet fönster samt altandörren som tar dig rakt ut till den stora och fantastiska trädgården. Vare sig du sitter i soffan eller vid matsalsbordet kan du blicka ut över naturen och trädgården vilket skapar en rofylld stämning i rummet. Hela entréplan har samma typ av golv som bidrar till en enhetlig känsla.

I anslutning till vardagsrummet når du det stilfulla och välplanerade köket. Här blir en naturlig plats att samlas för matlagning och umgänge. Smart avskärmat från vardagsrum och öppet till matplatsen vilket gör att du kan samtala med dina middagsgäster samtidigt som du förbereder kvällens meny. Köksinredningen består av vita skåpsluckor med integrerad diskmaskin för ett lugnare intryck. Den maskinella utrustningen består även av induktionshäll, köksfläkt, diskho, kyl och frys samt ugn. Här finns även plats för matbord som utgör en perfekt plats att njuta av en kopp kaffe till söndagsfrukosten.

På Entréplan finns två perfekt belägna sovrum, båda rymmer säng, sängbord och garderober. I anslutning till sovrummen finns ett badrum som är utrustat med wc, handfat med skåp, spegelskåp, dusch med skjutdörr i glas samt ett skåp för badrumsartiklar.

NEDRE PLAN

En trappa ner kommer ni till källarplanet som utgörs av badrum, en separat toalett, pannrum samt tvättstuga. Här har du även tillgång till garaget som även kan användas som ett stort förråd. Det finns även ett allrum/hobbyrum som idag används som sovrum.

TRÄDGÅRD

Den stora och vackra trädgården har oändliga möjligheter. Här finns plats för barnens studsmatta, goda odlingsmöjligheter, en stor altan från vardagsrummet eller önskar du kanske att bygga ut huset? På sommarhalvåret njuter ni under pergolan där familjen kan samlas och grilla samtidigt som barnen springer fritt i trädgården.

På tomten finns en friggebod för alla trädgårdsredskap och den grusade uppfarten ger plats för upp till fyra bilar.

En väldigt kort promenad eller cykeltur har ni badplats och perfekta utflykter alldeles intill. Förskolor, skolor samt lekplatser finns nära till hands.

Välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Floda
Floda är ett naturskönt och mysigt samhälle som ligger i Lerums kommun. Floda är beläget längs med Säveån och sjön Sävelången och omgivningarna erbjuder många vackra naturupplevelser med djupa skogar och flertalet sjöar som ger möjlighet till paddling, bad eller fiske.

Kommunikationerna är goda med E20 i nära anslutning som smidigt tar er till både Göteborg och Alingsås. Från tågstationen i Floda går täta avgångar till Göteborg och Alingsås med pendeltåg. Det finns även ett välutbyggt bussnät inom kommunen.

I Floda finns ett flertal förskolor och grundskolor upp till årskurs 9. Närmsta gymnasium ligger i Lerum. I Floda centrum finns bland annat mataffär, vårdcentral samt delikatess- och grönsakshandlare. Här finns även ett flertal restauranger och två som sticker ut är Jernbruket med dess rustika miljö där maten tillagas på vedeldad grill samt Garveriet som blev utsedd till Årets banbrytare 2019 av White guide.

I närheten av Floda ligger Nääs slott som med sin orörda 1800-talsinteriör är unikt för Skandinavien. Slottets historia går tillbaka ända till 1529 och det omges av fantastiska miljöer. Midsommarfirandet på Nääs är en välbesökt tradition, likaså julmarknaden och Nääs-spelen.
Karta