Välkommen till

Aprilgatan 14G

Aprilgatan 14G
Kortedala

Atriumhus med insynsskyddad uteplats i perfekt gavelläge

Fint atriumhus i lugnt läge med en underbar och insynsskyddad trädgård som erbjuder soltimmar från förmiddag till kväll. Här är det lätt att trivas! Planlösningen är optimalt utformad med en privat del för sovrum och arbetsrum för de som önskar, och en social del med kök och sällskapsrum, allt på samma plan. Det finns även möjlighet till fler sovrum för den som önskar. Här har du möjligheten att renovera och få det precis som du önskar, en sann renoveringsdröm med oändlig potential. Barnvänligt område med promenadavstånd till kommunikationer, Kortedala torg , Citytorget och skolor. Varmt välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Detta rymliga enplansradhus med gavelläge erbjuder en bekväm och avkopplande livsstil. Beläget i det gröna området Kortedala har du en fantastisk möjlighet att leva nära naturen samtidigt som du har närhet till stadens bekvämligheter. Här har du möjligheten att sätta din egen prägel på bostaden då den är i behov av viss renovering och underhåll.

Välkomnande entrén leder dig in i bostadens rymliga vardagsrum. Här möts du av fint ljusinsläpp och en trevlig atmosfär som genomsyrar hela bostaden.

Det stora vardagsrummet utgör hjärtat av hemmet och erbjuder generöst med utrymme för både vardagliga aktiviteter och sociala sammankomster. De stora fönstren släpper in mycket naturligt ljus och ger en vacker utsikt över den angränsande atriumgården.

Bostaden har ett äldre kök som erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsyta. Här har du möjligheten att skapa ditt drömkök efter dina egna preferenser och behov.

Bostaden har två rymliga sovrum, och det finns även möjlighet att inreda ett tredje sovrum om så önskas. Sovrummen är ljusa och trivsamma, perfekta för avkoppling och vila.

Badrummet nås från vardagsrummet och är utrustat med de grundläggande bekvämligheterna. Detta område kan uppgraderas för att passa dina personliga behov.

Den stora, fina atriumgården är en oas av grönska och privatliv. Här kan du njuta av utomhusmöbler och skapa din egen lilla blomsterträdgård. Det är en plats att koppla av och umgås med vänner och familj.

Radhuset har möjlighet att hyra både parkeringsplats och garageplats via samfälligheten, vilket gör det bekvämt och enkelt att parkera din bil. Endast 20 minuter från centrala Göteborg har du nära till stadens shopping, restauranger och nöjen. Det här är din chans att förvärva en bostad med stor potential i en vacker naturskön miljö. Med lite kärlek och omsorg kan du skapa ditt drömhem. Välkommen på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Kortedala
Bekvämt och naturskönt boende nära city
Kortedala är Göteborgs första moderna förort och byggdes upp under 1950-talet. Området präglas av hus från 50-talet med en blandad bebyggelse, här finns allt från höga punkthus till lamellhus, villor och radhus.

Området ligger med ett naturskönt läge gränsande både till Göta Älv, Lärjeån samt skogs-och bergsområden. Lärjeåns dalgång i norr erbjuder vackra promenadstigar i fantastisk natur och ett unikt djur- och växtliv. I dalgångslandskapet kring Göta älv finns vandringsled för lax och havsöring. Säveån i söder bjuder på fiske och vill man ha sin egen gröna oas att odla i finns Lärjeholmens- och Solgläntans Odlarförening. Det finns också en populär kolonistugeförening, Klaras Ängar.

Kortedala har inte mindre än fyra torg; Citytorget, Kortedala Torg, Kalendertorget och Årstidstorget. Här har du därför service, restauranger och affärer på promenadavstånd vart du än bor. Kommunikationerna till och från området är mycket bra. Du tar dig in till centrala Göteborg på cirka 15 minuter och har flera linjer att välja mellan, alla vagnar går dessutom med täta turer både dag och kväll.

Föreningslivet i Kortedala är rikt. För dig som söker motion och friluftsliv finns här flera idrottsföreningar och motionsslingor. Isdala ishall ligger nära Kortedala Torg. Stadsdelens egna museum, Kortedala museum, är inrymt i en hyreslägenhet på Adventsvägen 1. Här har man bevarat en tvårumslägenhet med möbler och föremål från 50- och 60-talet. Alla gatunamnen associerar till kalender och tideräkning.

Kortedala inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta