Välkommen till

Mölnesjögatan 33

Mölnesjögatan 33
Rannebergen

Fristående familjevilla nära natur och badsjö

Välkommen till populära Mölnesjögatan och detta välplanerade hus fördelat på fem rum och kök varav fyra sovrum, många sociala ytor, rymligt kök, två badrum, uterum och vacker trädgård med pergola. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till lekplats och mindre än fem minuter till badsjö och utflykter med familjen. Huset är i genomgående gott skick och har en skonsam uppvärmning via fjärrvärme. En perfekt familjevilla med närhet till förskola, skola, matbutiker och fritidsaktiviteter såsom simhall, ishall, kanotuthyrning och vackra naturreservat endast 25 minuter till centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts du av en praktisk och kvadratsmart hall med plats för familjens ytterkläder samt hallmöbel. Väggarna är klädda med en snygg bröstpanel i vitt samt med en grå tapet. Direkt i anslutning till hallen når man köket som har bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Här får ni gott om plats för matbord och stolar som naturligt placeras vid det stora fönsterpartiet. Köksinredningen går i vitt och bryts snyggt av med en ljusgrå vägg. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, köksfläkt, ugn samt kyl och frys i fullhöjd. På framsidan har du ett av husets tre uteplatser, en perfekt plats att avnjuta frukosten eller eftermiddagsfikan på.

På entréplan har du två perfekt placerade sovrum varav det ena har utgång till egen balkong. Båda sovrummen är rymliga och rymmer dubbelsäng, sängbord samt gott om plats för garderober och klädförvaring. Det finns även två badrum på detta plan varav det ena är inrett med dusch och det andra med badkar. Båda badrummen är helkaklade och inredningen består även av wc, kommod samt spegelskåp. Separat tvättstuga med tvättmaskin, handfat samt klädförvaring i form av skåp.

En trappa ner kommer man till ett stort vardagsrum med plats för både en soffgrupp med soffbord och tv-möbel samt en matplats. Här blir en naturlig plats för familjen att samlas samt middagsbjudningarna med vännerna. Här har ni ytterligare två rum som idag används som tv-rum/gästrum samt sovrum och anpassas helt efter behov. Från vardagsrummet har ni även ett tillbyggt uterum som förlänger sommarhalvåret. Här kan man inreda till en mysig oas med läshörna eller varför inte ett hemmagym?

Altandörren ut leder dig till en grönskande vacker trädgård med altan och pergola. Här spenderas många utomhustimmar under sommaren, njut av den friska luften och lugnet av att bo granne med naturen. Här kan man fridfullt lyssna på fågelkvittret samtidigt som man planterar i pallkragar och förbereder kvällens grillmiddag. Rakt framför huset ligger Mölnesjön, en badsjö mindre än fem minuters promenad bort.

Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område, nära all typ av dagligvaruhandel, Vättlefjäll naturreservat, skola, förskola och en uppsjö av fritidsaktiviteter för barn och ungdomar. Garage i länga tillkommer och ökar bekvämligheten. Allt detta endast 25 minuter med bil från centrala Göteborg.

Välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Angered Rannebergen
Skogspromenader, friluftsliv och staden runt hörnet
Att bo i Rannebergen innebär möjligheten att kombinera lantliv och stadsliv på ett okomplicerat sätt. 15 minuter från Göteborgs centrum ligger blandad bebyggelse i vidsträckt natur.

Den vackra naturen och den bördiga jorden lockade människor att bosätta sig här redan på medeltiden. I början av 1960-talet fick lantgårdarna sällskap av moderna bostäder. Sedan dess har Angered fått många bostadsområden med olika karaktär.

Idag består Angered av flera mindre områden såsom Rannebergen, Gårdsten och Lövgärdet. Dessa har ofta ett eget litet torg med närservice. Angereds köpcentrum har ett stort utbud av butiker, frisörer och matställen. Här finns även apotek och närsjukhus.

I Angereds centrum ligger sporthall, flera träningsställen och Blå Stället. Blå Stället är Angereds eget kulturhus och ett hus för alla sinnen och åldrar. I huset ryms exempelvis bibliotek, teater, ateljé och café. Kulturhuset har ett brett program och hela stadsdelen präglas av ett levande musik- och kulturliv.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Rannebergen. Här finns gott om förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Ett stort antal idrottsföreningar har verksamheter inom bland annat fotboll, badminton, ridsport och friidrott.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Rannebergen. Året om ges möjlighet till ett rikt friluftsliv. I Vättlefjälls naturreservat finns vandringsleder, elbelysta motionsspår och flera badplatser. Även Stora Mölnesjön i östra Rannebergen norr om Angered är ett populärt utflyktsmål, liksom Lärjeåns trädgårdar.

Rannebergen inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta