Välkommen till

Aronshöjd 3

Aronshöjd 3
Lerum Stenkullen

Underbar enplansvilla i lantligt läge med stor trädgård

Drömmer ni om ett lantligt och bekvämt boende med närhet till Göteborg? På Aronshöjd 3 presenteras en enplansvilla om fyra rum och kök varav tre sovrum, stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med högt i tak samt med braskamin. Från köket har du utgång till en soldränkt uteplats och en rejäl trädgård. Huset har ett badrum samt en gästtoalett. Skonsam uppvärmning via vattenburen golvvärme. Trädgården har goda odlingsmöjligheter och gott om plats för barnens studsmatta. Ett fjärde sovrum är även möjligt för den som önskar. Här bor du i ett naturskönt beläget område på en lugn återvändsgata. Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Lerum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Lerum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga enplansvilla belägen i det natursköna området Lerum, Stenkullen. Denna rymliga bostad erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och lantlig idyll. Låt oss ta en närmare titt på de olika rummen i detta vackra hem.

Du välkomnas av en rymlig hall med eleganta klinkergolv och vita väggar. Här finns gott om plats för ytterkläder och hallmöbler. Dessutom erbjuder garderober extra förvaringsmöjligheter.

Huset har tre sovrum, alla med generöst ljusinsläpp och gott om plats för sängar och förvaring. Det finns även möjlighet att skapa ett fjärde sovrum om så önskas.

Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, toalett, kommod, handdukstork och tvättmaskin. Här kan du njuta av både funktionalitet och stil. En praktisk gästtoalett finns till hands för bekvämligheten.

Huset har en öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket, vilket skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. Högt i tak och en mysig kamin som skapar en varm och trivsam känsla. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Från vardagsrummet har du också direkt tillgång till en solig altan, perfekt för att njuta av måltider utomhus eller avkopplande stunder.

Denna villa är omgiven av en stor tomt med massor av potential. Här kan du odla egna grönsaker, skapa en lekplats för barnen eller helt enkelt njuta av den fridfulla omgivningen.
Sammanfattningsvis erbjuder denna enplansvilla en perfekt balans mellan modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Med gott om plats och enastående funktioner är detta ett drömboende för den som söker lugn och ro i ett lantligt paradis.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Lerum

Friluftsliv, storstadsliv & vackra omgivningar


Välkommen till Lerum, ett mycket trivsamt område och en kommun med ett stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Lerum ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Det gynnsamma och rofyllda läget vid sjön Aspen är en attraktiv boplats. Lerums kommun består av Lerums centrum och flera mindre områden såsom Hulan, Öxeryd, Stenkullen och Aspenäs. Olstorp, Gråbo och Floda är samhällen som också hör till kommunen. Lerum är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns många förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bland annat handboll, fotboll, innebandy och ishockey. Kulturskolan har ett brett program för alla åldrar. I Lerums centrum finns ett stort utbud av butiker och matställen. Flera mindre torg med butiker och stormarknader finns också här.

Sjön Aspen är en stor tillgång i området och utmed sjön ligger fina badplatser och promenadstråk. Längs med Säveån i centrala Lerum finns trädgårdsprojektet Växtrum med flera gröna rum. Växtrum är en del i Lerums vision om att bli Sveriges ledande miljökommun. Nääs Slott och Nääs Fabriker är vackra, historiska platser. Runt om i Lerums kommun finns flera mindre badsjöar. Här finns även gott om lummiga skogar med vandringsleder, motionsspår, ridvägar och grönskande miljöer att njuta av året runt.

I Lerum lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta