Välkommen till

Övre Östergårdsvägen 34A

Övre Östergårdsvägen 34A
Partille Jonsered

Barnvänligt och lugnt område med altan om över 100 kvm

Välkommen till natursköna Jonsered och detta lugna bostadsområde uppe på berget. Här kan ni njuta av naturen och samtidigt ta del av Göteborgs puls endast en kort bilresa bort. Villans altan är över 100 kvm och ger dig möjlighet att flytta runt och fånga solens strålar från morgon till kväll. Huset är ljust och luftigt med många fina sociala ytor för vänner och familj. Ett fristående garage tillkommer och ökar bekvämligheten.

Naturskönt läge nära Bokedalens naturreservat med dess vackra bokskog och härliga promenadstigar samt möjlighet till varma bad i sjön Aspen. Direkt närhet till Partille centrum och Allum köpcenter med allt som kan tänkas behöva.

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Partille

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréplan:

Innanför ytterdörren möts ni av en stor hall med mycket goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob samt två inbyggda garderober. På golvet ligger praktiskt klinker med underliggande golvvärme och väggarna är vita.

Bostadens kök med köksö är välplanerat och rymligt med god förvaring och generöst med arbetsytor. Inredningen består av stommar och luckor i ek tillsammans med bänkskiva i i laminat, diskbänk i rostfritt samt stänkskydd i kakel. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin, inbyggd mikro samt kyl och frys i fullhöjd. På golvet ligger bokparkett och väggarna är vita. Intill ett fönsterparti samt utgång till den underbara altanen finns plats för ett större matbord. I anslutning till detta finner ni även en charmig öppen spis.

Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder flertalet möbleringsalternativ. Härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Här ryms med lätthet en större soffgrupp med tillhörande möblemang.

Intill vardagsrummet finner ni ett stort rum som idag används som kontor. Användningsområdena för detta rummet är många tack vare dess storlek. Det kan till exempel inredas och användas som kontor, Master bedroom eller lekrum. Väggarna är vita och golvet kläs av en heltäckningsmatta.

Helkaklat badrum/spa i ljus färgsättning med sandfärgat kakel och klinker. Spakänslan infinner sig direkt i detta rum då det finns både bastu (Tylö) och jacuzzi (Svedberg). Övrig inredning består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt dusch med vikbara väggar i glas.
I taket sitter infällda spotlights och ett fönster bidrar till dagsljus.

På entréplan finns även ett mindre sovrum, ett pannrum samt en tvättstuga. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare och det är även förberett för att sätta in en dusch. På golvet ligger sandfärgat klinker och väggarna är kaklade i vitt.

Övre plan:

En trappa upp på det övre planet är det ytterligare tre sovrum samt ett allrum. Allrummet knyter ihop rummen och blir en given plats för avkoppling och den stor klädkammaren erbjuder fina förvaringsmöjligheter.

Alla tre sovrummen är generöst utformade och har plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaringsmöbel. Genomgående på övre plan ligger trägolv och väggarna har ljus färgsättning. Snedtak och kattvindar sätter en charmig prägel i alla rum.

Här erbjuds även ett badrum med ett fint takfönster som bidrar till behagligt ljusinsläpp. Grått klinker på golv med underliggande golvvärme och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp samt dusch med vikbara väggar i glas.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Partille

Friluftsliv, storstadsliv och shopping


Välkommen till Partille, ett trivsamt område med stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Här bor man på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Förutom Partille centrum utgörs Partille av flera mindre områden såsom Furulund, Björndammen, Mellby, Lexby och Paradiset. Bebyggelsen består av alltifrån pampiga sekelskiftesvillor till funktionella radhusområden och toppmoderna bostäder.
I Partille Arena är en multiarena för kultur- och idrottsevenemang och här finns även en bowlinganläggning, ett gym och en stor restaurang. I Partille Kulturum ryms bibliotek, teater, café och mycket mer. Det stora köpcentret Allum gör det enkelt att handla på hemmaplan, med sitt gedigna utbud av butiker, mataffärer och matställen.
Partillebor har gott om lummig, orörd skog och mark att vistas i. I Bokedalens naturreservat och Paradisets friluftsområde finns flera motions- och vandringsleder. Sommartid badas det i Stora Kåsjön och Humlebadet, och i Säveån och Björndammen fiskas det lax.

I Partille lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta