Välkommen till

Äspereds Skogsväg 34

Äspereds Skogsväg 34
Gunnilse

Villa i naturskönt område för barnfamiljen

Välkommen till denna välskötta villa med lummig och insynsskyddad trädgård samt stor altan i soligt västerläge. Här bor du med naturen som närmsta granne i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, matbutik och badsjöar. Entréplan är socialt utformat med kök och vardagsrum samt utgång till den stora altanen. De privata utrymmena finnes en våning upp med tre sovrum, ett allrum samt badrum och två klädkammare.

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på patricia.warnlof@lundin.se.

Entréplan:

Via den asfalterade uppfarten med plats för 2-3 bilar och den stenbelagda gången fram till ytterdörren når du entrén. Innanför ytterdörren möts du direkt av det härliga ljusinsläppet. I anslutningen till hallen finner du köket och trappan till övervåningen. Under trappan finns plats för avhängning av ytterkläder.

Stilrent och rymligt kök som renoverades 2021 med inredning i vitt tillsammans med bänkskiva och stänkskydd i svart. Utrustningen består av spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggd mikro samt kyl och frys i fullhöjd. Här ryms med lätthet ett större matbord intill ett fönsterparti. Innanför köket når ni tvättstugan som även har en groventré. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare och har goda förvaringsmöjligheter i flertalet skåp samt ett skafferi.

Väl tilltaget vardagsrum där möbleringsalternativen är många. Rummets utformning gör det naturligt att inreda ena delen för det större middagssällskapet och den andra delen till en mysig tv-hörna med stor soffgrupp. I mitten av rummet står en ståtlig kakelugn som sätter en fin prägel. Från vardagsrummet nås baksidan av huset med dess stora altan och gröna trädgård. Tack vare det soliga västerläget är detta en utmärkt tillgång under de varma dagarna oavsett om det vankas gäster eller avkoppling.

Ifrån hallen nås en gäst-wc som renoverades under 2022. Ljusa färgval tillsammans med ljusinsläpp från ett fönster ger ett stilrent intryck. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegel.

På nedre plan finns även ett sovrum som kan inredas med dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbel.

Övre plan:

På det övre planet finns det ytterligare tre sovrum som inretts med förvaringsmöjligheter som utgörs av garderober i ena rummet samt två separata klädkammare till de två andra sovrummen. Allrummet på övervåningen knyter ihop rummen och blir en given plats för avkoppling innan läggdags. I allrummet är taket öppet till nock. Detta tillsammans med ett stort fönsterparti bidrar till en fantastiskt rymd och ett fint ljusinsläpp.

Här uppe erbjuds även ett större badrum med ett fint takfönster som bidrar till behagligt ljusinsläpp. Badrummet renoverades 2017 med vitt kakel på väggarna och ljusgrått klinker på golvet. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, badkar samt duschhörna med vikbara väggar i mörkt glas. I taket sitter infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta