Välkommen till

Jakobsdalsgatan 36

Jakobsdalsgatan 36
Örgryte

30-talshus i grönskande omgivning

Välkommen hem till Jakobsdalsgatan 36 och detta stora och charmiga 30-talshus med ett lummigt läge i hjärtat av Örgryte! Med närhet till city och alla dess bekvämligheter erbjuder detta hem en perfekt kombination av charm och bekvämlighet. Här finner du många vackra bevarade detaljer som fungerande öppen spis, fiskbensparkett, pardörrar och fina listverk. Den generösa takhöjden i samspel med ljusinsläppet ger huset det lilla extra. Jakobsdalsgatan och dess omgivning är en trädgårdsstad med prunkande grönska och rofylld atmosfär. En trivsam tomt ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek. Ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréplan:
Innanför ytterdörren möts ni av en entré med plats för fri avhängning. Entrén leder er vidare in till en rymlig och möblerbar inre hall. Den inre hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och skåp. Från entrén finner man trappan upp till övre plan. Ljusa väggar och trägolv.

Generöst utformat vardagsrum med plats för en soffgrupp och övrigt möblemang. Här finner ni en trevlig öppen spis. Vardagsrummet har ljusa väggar och fiskbensparkett. Genom en öppning från vardagsrummet nås matsalen. Här ryms ett matsalsbord för stora sällskap.

Platsbyggt kök i vitt. Bänkytor i vitt samt rostfritt och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrusningen utgörs av spis, fläkt och kyl med frys. Linoleumgolv och ljusa väggar.

På entréplan finns även tre sovrum. Två av sovrummen är mindre till ytan och passar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Det större sovrummet kan inredas med dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Samtliga sovrum har ljusa väggar och golven kläs av ekparkett.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggar med en brun bård och brun klinker på golvet. Inredningen består av wc, handfat, handdukstork och badkar.

Övreplan:
Genom trappan med fint utsmyckade väggar når ni nästa plan i huset. Först möts ni av en inre hall. Här finns förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob.

Denna våning erbjuder fyra rum varav två är större till storleken och kan både användas som vardagsrum eller master bedroom om så önskas. I det ena rummet finns en ståtlig öppen spis. Golven kläs av vacker fiskbensparkett.

De två andra rummen passar perfekt som sovrum och kan inredas med en dubbelsäng respektive en enkelsäng. Golven kläs av ekparkett.

På övreplan finns även här ett kök. Köket är från Kvänum i en grå färg och kombineras men ljus bänkskiva och stänkskydd i kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av spis, fläkt och diskmaskin. Väggarna kläs av en fin mönstrad tapet och på golvet ligger ett målat trägolv. I köket ryms en mindre matplats.

Helkaklat badrum i grått. Inredningen består av handfat med kommod, spegel med belysning, handdukstork, badkar samt tvättmaskin och torktumlare från Miele. Ett fönster bidrar med ljus och vädringsmöjligheter.

På övreplan finns en gäst wc. På golvet ligger ljust klinker och väggarna har en mönstrad tapet. Inredningen består av wc och handfat.

Vindsplan:
Bostaden erbjuder även en inredd vind. när ni tar trappan upp hit möts ni först av det generöst utformade allrummet. Detta rum har stor potential och erbjuder flertalet olika möbleringsmöjligheter. Målat trägolv och vita väggar.

Vidare in på vindsplan finner ni två sovrum. Båda rummet kan inredas med en enkelsäng samt tillhörande inredning. Trägolv och vita väggar.

Rymligt badrum med grå klinker på golvet och vita väggar. Inredningen består av wc, handfat, spegel samt dusch.

Källarplan:
Bostaden erbjuder även ett källarplan. Här finns ett garage med plats för en bil. Två källarrum som erbjuder gott om plats för förvaring samt en tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Örgryte

Snickarglädje, skogspromenader & storstadspuls


Välkommen till populära Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer. Bostäderna är omgärdade av prunkande trädgårdar och de smala gatorna kantas av högväxta träd.

Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum och dit går det snabbt att ta sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer som Coop och Ica Kvantum och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. I området finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bland annat öppen förskola, bibliotek och hälsotek.

Det vackra angränsande Delsjöreservatet och Härlanda Tjärn gör att grönskan samt bad finns på nära håll för de boende i Örgryte. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och i Valhallabadet. GLTK med tennis, padel och Nordic Wellness samt ridklubben Göteborgs Fältrittklubb.

Örgryte erbjuder ett stort utbud av restauranger som restaurang Intill, Oizo, Vinnarium och Enoteca Roma såväl som restauranger utmed Danska vägen och Redbergsplatsen.

Örgryte inbjuder till ett behagligt och exklusivt boende i en av Göteborgs vackraste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta