Välkommen till

Sankt Sigfridsgatan 63

Sankt Sigfridsgatan 63
Örgryte

Underbart 20-tals radhus på Sankt Sigfridsgatan

Välkommen till detta charmiga 20-tals radhus beläget i populära Örgryte! Med vackra detaljer som takstukatur, fiskbensparkett, spröjsade fönster, tidsenliga listverk och öppen spis erbjuder detta hem en genuin atmosfär. Genomgående generös takhöjd bidrar till ett strålande ljusinsläpp. Här finns gott om plats att trivas på med 4 plan, inklusive källare och vind. Njut av soliga dagar på den härliga terrassen i sydväst läge med tillhörande gräsmatta, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Dessutom erbjuds en egen parkeringsplats för bekvämlighet. Ett hem att trivas i, med närhet till både stadens puls och grönområden.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig och möblerbar hall. Här finns plats för fri avhängning samt förvaringsmöbel. I hallen finns även praktisk klädkammare.

Vidare in i bostaden möts ni av det rymliga vardagsrummet. Här kan ni inreda med en soffgrupp och matsalsbord samt övrig inredning. Här finns även en vacker öppen spis. Golvet kläs av fiskbensparkett och på väggarna sitter en ljus tapet. Från vardagsrummet nås bostaden trevliga altan i soligt sydvästläge.

Kök från Marbodal i en beige färg kombinerat med bänkytor i svart och stänkskydd i vitt kakel. Köket erbjuder gott om plats för förvaring i både skåp och lådor. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll (Gaggenau), kolfilterfläkt (CT Thermor), inbyggd varmluftsugn (Gaggenau), inbyggnadsmikro (Miele), integrerad kyl med frys (Siemens) samt diskmaskin (Cylinda). I taket och under överskåpen sitter spotlights. I köket finns plats för ett matbord för fyra personer.

På entréplan finns även en gäst-wc. På golvet ligger charmiga keramikplattor och väggarna har en ljus färg. Inredningen består av en vägghängd wc och ett handfat. Här finns ett fönster med frostat glas för trevligt ljus. Underliggande behaglig golvvärme.

Övreplan:
På övreplan möts ni av en möblerbar inre hall som tar dig till bostadens alla sovrum. Sovrummen har tre olika storlekar varav det första och största sovrummet passar perfekt som ett master bedroom. Här erbjuds gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang. Två stora fönster bidrar med trevligt ljusinsläpp. Här finns goda förvaringsmöjligheter i en garderob som sträcker sig längs ena väggen. Väggarna har en beige färg och på golvet ligger vacker fiskbensparkett.

Det andra sovrummet är något mindre i storleken och kan inredas med en enkel säng samt övrigt möblemang. Väggarna har en ljus färg och på golvet ligger ett plankgolv. Det sista sovrummet är minst i storleken och passar perfekt som exempelvis barnrum eller arbetsrum. På golvet ligger en vinylmatta och väggarna har en ljusfärg.

På detta plan finner ni bostadens badrum. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna med en svart bård och mörk klinker på golvet. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel, väggskåp, handdukstork samt badkar med en glasvägg. Behaglig underliggande golvvärme.

Vindsplan:
Vinden utgörs av två oisolerade och rymliga rum med plankgolv och möjlighet att inreda. Ett äldre bygglov från 2006 finns där man bland annat även har nyinstallation av två takfönster mot väster.

Källarplan:
Bostaden erbjuder dessutom på ett källarplan. Här finns ett stort förråd och ett mindre förråd samt en rymlig tvättstuga. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin från Miele och torktumlare från Siemens, tvättho och en duschkabin. På källarplan finns även extra frys. Hela källaren grävdes ur 2003 och det sattes in vattenburen golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Örgryte

Snickarglädje, skogspromenader & storstadspuls


Välkommen till populära Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer. Bostäderna är omgärdade av prunkande trädgårdar och de smala gatorna kantas av högväxta träd.

Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum och dit går det snabbt att ta sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer som Coop och Ica Kvantum och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. I området finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bland annat öppen förskola, bibliotek och hälsotek.

Det vackra angränsande Delsjöreservatet och Härlanda Tjärn gör att grönskan samt bad finns på nära håll för de boende i Örgryte. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och i Valhallabadet. GLTK med tennis, padel och Nordic Wellness samt ridklubben Göteborgs Fältrittklubb.

Örgryte erbjuder ett stort utbud av restauranger som restaurang Intill, Oizo, Vinnarium och Enoteca Roma såväl som restauranger utmed Danska vägen och Redbergsplatsen.

Örgryte inbjuder till ett behagligt och exklusivt boende i en av Göteborgs vackraste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta