Välkommen till

Övre Hallegatan 13

Övre Hallegatan 13
Villa Brämaregården

Centralt belägen villa med möjligheter

Välkommen till denna charmiga villa belägen på Övre Hallegatan 13 – en fantastisk renoveringsmöjlighet för dig som drömmer om att sätta din egna prägel! Denna friliggande villa erbjuder en fantastisk potential för den händige, med möjlighet att anpassa och modernisera efter egna önskemål och behov.

Huset har en rymlig källare som erbjuder mängder av möjligheter. Här kan du exempelvis skapa en extra bostadsyta, ett hobbyrum, eller massa förvaring.

Till fastigheten hör även ett garage, perfekt för dig som vill ha en säker plats för bilen eller behöver extra förvaringsutrymme.

Villan har ett utmärkt läge med närhet till både stadens puls och bekvämligheter. Här bor du centralt med gångavstånd till butiker och närservice. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter med både buss och spårvagn, vilket gör det enkelt att ta sig till stadens olika delar.

Under "dokument" finner ni bland annat ritningar på huset.

Kända renoveringar:
2006: översyn av tak och skorsten
2011: målning fasad och rötskadad panel utbytt
2015: målning av insida
2017: byte av avloppsledning ut till fastighetsgräns samt omdränering (gick på ca 1 milj).

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning


VIKTIG INFO:
Säljaren är Göteborg stad och fastigheten säljs med en friskrivningsklausul. Detta innebär att man som köpare inte kan göra några anspråk mot säljaren efter köpet på grund av fel eller brister. Köparen har själv ansvar för att genomföra en besiktning av fastigheten före ett köpekontrakt undertecknas. Vi ger därför möjlighet till alla intressenter att efter de inplanerade visningarna genomföra besiktning fredag den 7:e juni. Vänligen informera mäklaren inför besiktning. Fastigheten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa huset med några villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar. Begränsad information om fastigheten finns och det åligger köparen att undersöka och ta reda på de saker som är väsentliga för köp av fastigheten. Huset kommer inte flyttstädas.

BUDGIVNING:
Budgivning kommer påbörjas tisdag den 11:e juni.

Välkomna på bokad visning och hör gärna av er om ni har några frågor!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta