Välkommen till

Ängstuvevägen 12

Ängstuvevägen 12
Villa Tuve

Totalrenoverat hem med separat lägenhet i bottenplan

Välkommen till Ängstuvevägen 12, ett totalrenoverat drömhem i en lugn och attraktiv del av staden där du får två bostäder i en!

En unik möjlighet att förvärva ett hus om totalt 214 beboeliga kvadratmeter som delas upp i:
140 kvm (5 sovrum) på plan 1 och 2 med en stor nybyggd terrass (50 kvm) och trädgård.
74 kvm lägenhet (3-4 sovrum) med separat ingång, kök, badrum mm.
Lägenheten kan exempelvis hyras ut för 20 000 kr per månad (4 studenter á 5 000 kr) eller till ett par för ca 15 000 kr per månad för att minimera era månadskostnader. Alternativt användas som boende för större barn/generationsboende.

Denna fastighet har genomgått totalrenovering år 2024, där allt från tak, grund och fasad till kök, badrum och ytskikt har uppdaterats för att möta de högsta moderna standarderna. Och ni blir de första som bor i huset efter ombyggnationen!

Här får du ett bekymmersfritt boende med alla tänkbara bekvämligheter och en utmärkt möjlighet att minska dina driftskostnader genom att hyra ut den separata lägenheten i bottenplanet.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning


Plan 1 & 2
Huset är smakfullt inrett med en öppen och ljus planlösning. Det nyrenoverade köket är utrustat med de senaste vitvarorna och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för både avkoppling och sociala sammanhang. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär.

Sovrummen är välplanerade och erbjuder gott om plats för både sängar och förvaring. Badrummen, som även de är totalrenoverade, är smakfullt designade med exklusiva material och modern inredning. Givetvis förberett för tvättmaskin.
Övre plan rymmer tre generösa sovrum varav ett med balkong som erbjuder en vacker utsikt och en plats att njuta av friska luften. Här finns även ett badrum som också är förberett för tvättmaskin. På övre plan finns möjlighet att installera kök då vatten och avlopp finns framdraget (OBS! Det erlägger en köpare att söka om bygglov för sådan åtgärd).

Bottenplan - Separat Lägenhet
En attraktiv möjlighet med denna fastighet är den separata lägenheten i bottenplanet. Denna har en egen ingång och är fullt utrustad med kök, badrum och tre rymliga sovrum/allrum. Detta ger en utmärkt möjlighet att hyra ut och avlasta driftskostnaderna för hela fastigheten. Perfekt för den som vill ha en extra inkomst eller behöver en flexibel lösning för generationsboende.

Uteplats och Trädgård
Utomhusområdet är lika imponerande som interiören. Den välskötta trädgården erbjuder en lugn oas med plats för både lek och avkoppling. Här finns också möjlighet till odling för den trädgårdsintresserade. Den stora altanen är perfekt för grillkvällar och sociala tillställningar under sommarhalvåret. Tomten sträcker sig långt bak i berget och för den kreativa kan här finnas möjlighet för en terrass eller liknande.

Ängstuvevägen 12 ligger i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor och grönområden, längst in på en återvändsgata. Goda kommunikationsmöjligheter och närhet till service och butiker gör detta till en idealisk plats att bo på för alla åldrar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Tuve
I Tuve bor man bekvämt och stadsnära i vackra och vidsträckta naturmiljöer, bara 10 minuter från Göteborgs centrum. Bebyggelsen består av en blandning av flerbostadshus, villaområden och ett flertal radhusområden. De olika områdena förbinds med cykel- och gångvägar.

Tuve Torg har ett köpcentrum med bland annat apotek, matbutiker, blomsteraffär och frisör. Vid torget ligger även vårdcentral och Kulturpunkten med bibliotek och kulturskola.
Ett större utbud av stormarknader och affärer finner man vid Backaplan och i Bäckebol.

För barnfamiljer finns det gott om förskolor och grundskolor i området. Här finns också flera aktiva föreningar med verksamheter inom exempelvis tennis, fotboll, friidrott och innebandy. Stora möjligheter till motion och friluftsliv hittar man vid Tuvevallens motionscentral. Alldeles intill ligger Kättilsröds 4H-gård.

Här finns vacker natur på nära avstånd. Från Tuve har man direkt tillgång till Hisingsparken och dess vackra promenadstråk och motionsslingor. Sankt Jörgen Park erbjuder både rekreation och motion. Här finns golfbana, sportklubb, spa och restaurang. Havet nås på kort tid med bil eller buss. Om sommaren ligger badvikarna Lilleby och Sillvik närmast till hands.

Tuve inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta