Välkommen till

Tanneskärsgatan 151

Tanneskärsgatan 151
Önnered

Välplanerat och trivsamt radhus

Välkommen till gränd 8 och detta charmiga radhus beläget i ett härligt område, omgärdat av vacker natur och med närhet till havet. Här erbjuds 84 kvadratsmarta kvadratmeter som fördelar sig på fyra rum, varav två till tre sovrum, vilket gör detta hem idealiskt för både små och växande familjer.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Äldre ytskikt i hela huset. Här bor du i ett hem som kombinerar funktionalitet med en ombonad känsla, omgivet av naturskön miljö som bjuder in till härliga promenader och avkopplande stunder vid havet.

Detta är en möjlighet att skapa ditt drömhem i ett område som erbjuder både lugn och närhet till naturens skönhet.


Entréplan

Hall
Vid entrén möts man av en fastukvist och en fin uteplats.
Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Här möts du av en ljus och trevlig atmosfär som genomsyrar hela bostaden.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med utgång till trädgården. Här kan du njuta av både mysiga inomhusstunder och utomhusliv under det praktiska skärmtaket som ger skydd året runt.

Kök
Stilrent kök utrustat med vitvaror såsom kyl/frys, spishäll, fläkt, inbyggnadsugn och inbyggd micro. Diskmaskin 2021. Gott om arbetsyta, perfekt för både vardagsmatlagning och festmiddagar. Nytt laminatgolv 2021.

WC
Praktisk WC på entréplan.

Övre Plan

Allrum
Ett trevligt allrum som kan användas som extra vardagsrum, kontor eller lekyta. Möjligheten att omvandla detta utrymme till ytterligare ett sovrum ger flexibilitet beroende på behov.

Sovrum 1
Ett stort och bekvämt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Perfekt som huvudsovrum.

Sovrum 2
Ytterligare ett rymligt sovrum, idealiskt för barnrum, gästrum eller hemmakontor.

Helkaklat Badrum
Helkaklat badrum med dusch. Utrustat med dusch som har en glasblocksvägg, handfat, spegel samt wc.

Detta välplanerade radhus om 84 kvadratmeter erbjuder funktionalitet i ett kompakt format. Perfekt för den lilla familjen eller paret som söker ett trivsamt hem med närhet till både natur och stad. Välkommen hem!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Önnered
Önnered är ett stadsnära område med vackra omgivningar. Området är ett gammalt jordbruks- och fiskesamhälle, vilket märks än idag när man besöker Önnereds hamn eller promenerar upp till Olles gård. Gården med anor från 1700-talet, är en rest av Önnereds by och förvaltas idag av Önnereds Kulturförening.

Här består bebyggelsen av en blandning av moderna villor och radhus i olika stilar. I området finns flera förskolor och två grundskolor; Högenskolan och Önneredsskolan.
Trevlig närservice finner man i Önneredsbodarna som rymmer mysiga butiker, pizzeria, frisör och hudvårdssalong. Flera mataffärer ligger på nära avstånd.

Med bil eller buss når du snabbt Göteborgs centrum eller Frölunda torg. Här finns ett stort köpcentrum samt Frölunda Kulturhus. Högsbo och Sisjöns industriområden har också flera köpcentra och stormarknader. Vid Opaltorget finns apotek och vårdcentral.

Genom Önnered och utmed havet går flera gång- och cykelvägar samt motionsslingor. Det finns flera föreningar i området med verksamheter inom exempelvis handboll, fotboll och sjöscouting. I Åkered och i närheten av Frölunda Torg ligger gym- och idrottsanläggningar.

Ett vackert promenadstråk utgår från Önnereds Brygga. Härifrån kan man promenera längs Eskils kanal, charmigt kantad av ett myller av sjöbodar och bryggor. Strax innan man kommer fram till Fiskebäcks hamn finns ett naturskönt rekreationsområde. Sommartid badas det vid badplatserna Ganlet och Rörvik.

Önnereds trivsamma och charmiga miljö inbjuder till ett skönt och aktivt liv nära havet och storstaden. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta