Välkommen till

Sösbacken 31

Sösbacken 31
Billdal-Skintebo

Totalrenoverat radhus på hela 146 kvm / inredd vind.

Upptäck detta stilfulla radhus som omsorgsfullt har renoverats 2009-2016. Beläget i områdets norra del med närhet till Amundön och Nya Hovås. Här erbjuds en inbjudande hem om hela 146 kvm, modernt och snyggt inrett. Våningsplan 2 har ett stort rum med högt i tak och balkong och vindens takfönster ger en ljus och luftig känsla genom hela hemmet.

På entréplanet välkomnas du av ett lyxigt kök med stor bänk yta som har plats för familj och gäster, stor klädgarderob och ett vardagsrum med utgång till en härlig uteplats samt ett snyggt helkaklat duschrum och tvättstuga. Ny elcentral för hela huset.

Övervåningen bjuder på tre sovrum varav ett är öppet och har högt i tak för att få en rymligare känsla. Ett lyxigt helkaklat badrum. Den inredda vinden har ett mysigt allrum/sovrum och extra förrådsutrymme – perfekt för familjens alla behov.

Barnvänligheten är ett faktum i detta bil- och mopedfria område med bekvämt avstånd till flera lekplatser och fotbollsplaner. Här bor du nära bussen till city, med gångavstånd till Nya Hovås, Skintebo hamn och natursköna Amundön. Området erbjuder dessutom nybyggd förskola, skola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, ishall och gym.

Missa inte chansen att bo i ett hem som kombinerar bekvämlighet, stil och enastående läge. Välkommen till ditt nya hem!

Läs hela beskrivningen
Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på mats.jacobsson@lundin.se.

Klinkergolv med golvvärme i hallen, köket och bad/tvätt på entréplan. Stor skjutdörrsgarderob vid entrén med plats för mycket kläder och skor. Köket är modernt, inrett med vita snickerier, nyare vitvaror, stor köksö med plats för många och gott om arbetsytor och förvaring + ett skafferi.
Vardagsrummet har parkettgolv, plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Utgång till en lugn och fin uteplats i söder, stora fönsterglasdörrar ner till golvet släpper igenom mycket ljus och skapar en rofylld känsla. Det finns plats även för ett matbord i vardagsrummet.
Badrummet på entréplan har renoverats och är kombinerat tvättstuga med ggolvvärme, tvättmaskion, torktumlare, badkar, wc och tvättställ.
Sällskapsrummet på övre plan har en unik taklösning med ta till nock som skapar en rymlig känsla och även gott om ljusinsläpp från den fina balkongen. Detta rummet kan lätt disponeras om till ett eller två sovrum. Det finns två mindre sovrum på detta plan med fönster mot söder. Badrummet har renoverats och är helkaklat med golvvärme, handdukstork, dusch, wc och tvättställ. Spotlights finns i kök, badrummen, inredda vinden och hallen.
Den inredda vinden har gjort i vitt och skapar en rymlig behaglig känsla tillsammans med två stora Velux takfönster. Här finns gott om plats i förvaring i en s.k kattvind me delvis ståhöjd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Billdal Västra Lindås

blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Origohuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande.

Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta