Välkommen till

Liedstrandsgatan 10

Liedstrandsgatan 10
3:a Lunden

Modern bostad med sociala ytor & solig balkong

Välkomna till denna välplanerade och sociala trea i ett populärt område som erbjuder fina materialval, stora öppna ytor, väl tilltagna sovrum samt toppmodernt badrum med tvättavdelning. En fantastisk bostad som är lätt att trivas i med underbar balkong i soligt läge. Som ett extra plus bor man i en välskött förening!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Vid entrén ligger praktisk grå klinker, i övrigt har lägenheten genomgående ekparkett och gråmålade väggar.

Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck och utgång till en härlig balkong. Här kan man inreda med soffhörna och matplats för större sällskap. Halvöppen planlösning mot köket vilket binder samman sällskapsytorna.

Välplanerat kök med köksinredning i vitt som kombineras med grå laminatbänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Köket är med sin generösa arbetsyta en perfekt plats för den som älskar att laga mat och har gott om plats att hänga vid med vänner.

Lägenheten har två sovrum som ligger i fil med varandra med fönster mot lummig grönska. Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg. Det andra sovrummet passar perfekt både som sovrum och arbetsrum.

Stort badrum med tidlösa materialval som svart klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med svart fondparti. Inredningen består av wc, vit handfatskommod, spegel samt badkar med avskiljande glasvägg. Här finns även tvätt sektion med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsbänk i vit laminat samt vita överskåp med pushfunktion. I taket sitter infällda dimbara spotlights.

Lunden är ett lugnt och populärt område som ligger rakt öster om city. Ni kan promenera eller cykla in till stan men det finns även goda kommunikationer med både buss och spårvagn. I närområdet ligger Danska vägen som kantas av diverse verksamheter såsom mataffärer, restauranger, café, konditori, inrednings- och möbelbutik, färgaffär och stadens godaste glass hos Lejonet & Björnen - ja, det mesta man kan önska sig helt enkelt. Lockar fin natur, motion eller bad så ligger Delsjöområdet på bekvämt gångavstånd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lunden

Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta