Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 14

Frida Hjertbergs Gata 14
2:a Johanneberg

Stilsäker med social planlösning & härlig balkong

I attraktiva Johanneberg finner ni denna stilmedvetna och ljusa tvåa med stora öppna ytor och avskilt sovrum i bostadens inre del. Lägenheten upplevs privat då den är insynsskyddad tack vare höjdläget som gör att våning ett känns som våning tre. Här trivs man i det stora allrummet som erbjuder kök och vardagsrum i ett, ett perfekt ställe för gästerna att samlas och umgås när middagen lagas. Under det varmare halvåret intas frukosten allra helst i morgonsolen på den trevliga balkongen. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge och gästlägenhet samt lediga garageplatser. Den mycket låga avgiften är ett tacksamt plus!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Inne i bostaden möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en garderob med spegelskjutdörrar. I taket sitter infällda dimbara spotlights. Vid entrén ligger grått klinkergolv men i övrigt har lägenheten genomgående ekparkett.

Ljusa sällskapsytor i öppen planlösning med generöst fönsterparti och utgång till lägenhetens balkong som har morgonsol och fint formspråk som är karaktäristiskt för huset. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord och det finns även gott om plats för skrivbord för den som jobbar hemifrån. Från vardagsrummet nås en klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i en ljus beige ton.

Köket har stilrena materialval med köksinredning i vitt från Marbodal och grått kakel. Köket är utrustat med induktionshäll (Siemens), fläktkåpa (Siemens, Energiklass A+), inbyggnadsugn med varmluftsfunktion (Bosch, Energiklass A), inbyggnadsmikro (Bosch), diskmaskin (Siemens, Energiklass A+) samt kyl med frys (Bosch, Energiklass A++). Samtliga vitvaror har rostfritt utförande.

Hemtrevligt och avskilt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i en generös garderob med spegelskjutdörrar. Sovrummet är målat i en behaglig grön nyans och har fint ljusinsläpp.

Välplanerat badrum som har ljusgrått klinkergolv med komfortvärme och helkaklade väggar i vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp från Vedum, duschhörna med vikdörrar i klarglas och regndusch samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Siemens, Energiklass A). I taket sitter infällda dimbara spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta