Välkommen till

Fyrmästaregången 10

Fyrmästaregången 10
4:a Masthugget

Ljus och välplanerad bostad med balkong och vidsträckt utsikt

Välkomna till denna mycket trivsamma och ljusa genomgångsfyra, med balkong i soligt läge. Här erbjuds genomtänkt och optimal planlösning för familjen med tre fina sovrum samt generösa sällskapsytor att umgås på. Bostaden erbjuder två stora klädkammare, två badrum samt ett separat tvätt-rum som förenklar vardagens sysslor på ett ypperligt sätt. Välkomna till ett hem att trivas i!

Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, gym och bastu, bordtennis och biljard, festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område.

I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandel, bageri, sushirestaurang, frisör, godisbutik, pizzeria och besöksgarage. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 61 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Stig in i denna fantastiska bostad och låt dig omslutas av en generös atmosfär redan från entrén. Här möts du av en rymlig hall, komplett med en praktisk klädkammare för ordnad förvaring. Det terracottafärgade klinkergolvet och de ljusa väggarna skapar en välkomnande känsla, och härifrån har du smidig åtkomst till båda de badrummen.

Vidare framträder vardagsrummet som en imponerande social oas, med en stor yta för både avkoppling och gemensamma måltider. Parkettgolvet ger en varm atmosfär, och från detta harmoniska rum öppnar sig en magnifik utsikt över Göteborgs innerstad och hamninlopp.

För att förhöja din boendekomfort leder vardagsrummet till det större sovrummet, komplett med en privat balkong som bjuder in till avkoppling med utsikt över en charmig innergård. Här finns även praktiska förvaringsmöjligheter och ett kallförråd på balkongen för extra bekvämlighet.

Följ sedan vägen genom det generösa masterbedroomet till det välutrustade köket, som charmar med en livfull fondtapet och slitstarkt laminatgolv. Köket är en kockens dröm och fungerar som navet för dina kulinariska äventyr.

I anslutning till köket finner du ett av de andra sovrummen med en förtrollande vy mot innergården. Intill detta rum öppnar sig en praktisk tvättstuga, som gör vardagsbestyren enklare och mer effektiva.

Via hallen når du de badrummen - det ena mindre badrummet för gäster med rosa kakel och klinker, utrustat med dusch, wc, handfat och hyllor. Det andra badrummet, rymligare och elegantare, erbjuder plats för ett avkopplande bad i badkaret, samt förvaring, handfat och toalett.

Det sista sovrummet avslutar den harmoniska rundturen genom denna bostad, med dess avskilda och praktiska layout, generösa garderober och en fantastisk utsikt över staden och hamninloppet.

Välkommen att boka visning och upplev själv den exklusiva boendemiljön som väntar på dig!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta