Välkommen till

Vidblicksgatan 3

Vidblicksgatan 3
2,5:a Nedre Johanneberg

Modern lägenhet med generösa ytor, fungerande öppen spis & söder balkong

Paradläge i en ljuvligt röd tegelfastighet anno 1936! Välkomna till denna totalrenoverade lägenhet 2022 med genomtänka materialval och generösa sociala ytor. Trevlig och tyst boendemiljö, fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt söderbalkong mot den lugna innergården. Klassisk funkisarkitektur med hög takhöjd, serveringsgång och fungerande öppen spis. Välskött förening med engagerad styrelse, god ekonomi samt stor takterrass.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning. Golvet kläs av klinker från 2022 med underliggande golvvärme och väggarna är målade i vitt 2022.

Rakt fram från hallen ligger vardagsrummet som är generöst utformat och präglas av tidstypisk fungerande öppen spis, vacker fiskbensparkett, stort fönsterparti samt utgången till lägenhetens balkong i söderläge. Vardagsrummet erbjuder sociala ytor som kan inredas med både soffhörna och matplats. På golvet ligger vacker fiskbensparkett, slipad och betsat 2022 vilket är genomgående för samtliga rum i lägenheten. Målade väggar i en greige färg 2022.

Via serveringsgången från hallen nås lägenhetens kök och två sovrum. Serveringsgången fin serveringsskåp i vitt som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Trivsamt kök från Ballingslöv renoverat 2022 med en ljus bänkskiva i kvartskomposit och stänkskydd i vitt kakel. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens i deras exklusiva serie Studio Line och utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Väggarna är målade i vitt 2022. Ett stort fönster bidrar med trevligt ljusinsläpp.

Med ingång från både serveringsgången och vardagsrummet nås lägenhetens master bedroom som har gott om plats för en dubbelsäng samt ytterligare möblering. Goda förvaringsmöjligheter finns i rymliga garderober. Väggarna är målade i en grå färg 2022. Ett stort fönsterparti sträcker sig längs ena kortsidan och bidrar med ljusinsläpp.

Lägenheten har även ett mindre rum som byggdes till 2022 som detta också nås via serveringsgången. Rummet kan inredas som barnrum eller arbetsrum. Väggarna målade i en behaglig grön färg.

Till sist har vi badrummet som renoverades 2022. Helkaklade väggar i vitt och ljusgrå klinker på golvet. Samtlig inredning är från INR och består av wc, handfatskommod, spegelskåp samt dusch med vikväggar. I badrummet finner ni även en praktisk tvätt-del med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens 2022.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nedre Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer och butiker. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Stadsdelen är populär bland studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta