Välkommen till

Viktoriagatan 32

Viktoriagatan 32
3:a Vasastaden

Smakfullt renoverad trea med härlig utsikt & balkong

Mycket smakfull trea med slående utsikt över Vasastadens charmiga takåsar. Omsorgsfullt renoverad med stor balkong i soligt söderläge mot den lugna innergården. Genomgående ljus planlösning med goda förvaringsmöjligheter. Utmärkt beläget i lugna kvarter med innerstadens puls och liv några minuter bort. Populär brf med stor privat innergård. Hiss finns!

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i två generösa garderober varav en har skjutdörrar i spegelglas. Golvet kläs av parkett i fiskbensmönster och väggarna är målade i en ljusgrå ton.

Från hallen blickar man fram mot köket som är renoverat med moderna materialval och tilltalande utformning. Köket har köksinredning från Kvik med mörkgråa släta handtagslösa luckor i kombination med tunna bänkytor i grå laminat. Detaljer som blandare, eluttag och lampor har svart utförande och tillsammans med svarta och integrerade vitvaror skapas ett fint helhetsintryck. Den maskinella utrustningen utgörs av spishäll med integrerad fläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, integrerad kyl med frys, inbyggd kaffemaskin samt vinkyl. Invid fönstret vid slutet av köket finns en platsbyggd sittbänk och den stora köksön blir en naturlig samlingsplats. Golvet kläs av parkett i fiskbensmönster och väggarna är målade i en ljusgrå ton. Fint ljusinsläpp från ett dubbelfönster som vetter ut mot balkongen och balkongen nås enkelt via det intilliggande sovrummet.

Vardagsrummet erbjuder härliga sällskapsytor som kan inredas med soffa och matplats för stora middagssällskap. Golvet kläs av parkett i fiskbensmönster och väggarna är målade i en ljusgrå ton. Här bor man insynsskyddat och högt beläget med fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti som har slående utsikt över Vasastadens charmiga takåsar.

I anslutning till vardagsrummet ligger ett sovrum som har samma härliga utsikt. Här kan man inreda med dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter finns i tre tidstypiska inbyggda garderober med överskåp. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i ljusgrått.

Lägenheten andra sovrum nås från både hallen och köket. Sovrummet har fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti samt utgång till en rymlig balkong i soligt söderläge som vetter mot den lugna innergården. Sovrummet kan inredas med dubbelsäng, arbetshörna, garderober och övrig inredning. Golvet kläs av ljusgrå laminat och väggarna är målade i en ljus blågrå ton tillsammans med en fin mönstrad fondtapet.

Badrummet har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med gråa inslag. Inredningen består av wc, handfatskommod, stor rund spegel med belysning bakom, badkar med avskiljande glasvägg, högskåp samt tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Vasastaden
Vasastaden är belägen mitt i Göteborgs centrum och är en av stadens äldsta och pampigaste stadsdelar. De vackra, välbevarade stenhusen med detaljrika fasader präglar stadsdelens eleganta utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde. De flesta av dessa hus byggdes mellan 1870-1920. Arkitekturen har inspiration från Paris och Wien.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Tvärs igenom stadsdelen, från Avenyn till Haga, löper Vasagatan och dess breda allé. Längs hela Vasagatan ligger mysiga kaféer och restauranger som pärlor på rad. I kvarteren finns också mataffärer, skönhetssalonger, butiker och vårdmottagningar. På andra sidan vallgraven möter Göteborgs stadskärna upp med sitt stora utbud av shopping, nöjen och träningsställen.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala och fristående. Det finns också många idrotts- och kulturföreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

Vasastaden är en populär stadsdel för studenter. Göteborgs Universitet har sin huvudbyggnad vid Vasaplatsen och flera av universitetets institutioner ligger i området. Kommunikationerna i området är goda, med Vasaplatsen som knutpunkt.

Sköna, gröna oaser finner man i Vasaparken, Kungsparken och vid Haga Kyrkoplan. Även Trädgårdsföreningen, Botaniska trädgården och Slottsskogen ligger på nära avstånd.

I Vasastaden lever man ett rikt storstadsliv i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta