Välkommen till

Jenny Lindsgatan 8

Jenny Lindsgatan 8
3:a Lunden

Topprenoverad gavellägenhet med milslång utsikt över staden

I ett av Lundens charmigaste landshövdingshus finner ni denna nyrenoverade bostad med genomgående högkvalitativa materialval och ytskikt. Här erbjuds generösa ytor som bjuder in till umgänge, två sovrum, lyxigt badrum samt exklusivt kök. Med unikt gavelläge på höjden har ni här en slående, milslång utsikt över vår vackra stad. Välkommen till en bostad att kalla ert hem!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren välkomnas ni in i en ljus hall med gott om förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob samt möjlighet till avhängning av ytterkläder. Genomgående är bostaden målad i en ljusgrå/beige kulör för en enhetlig bas. Golvet i hallen kläs av mörkt klinker.

Ett par steg in möter ni de sociala delarna med generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier i två väderstreck. Utsikten är milslång och helt magisk över Göteborg. Här inne erbjuds flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-bänk, matbord samt övrigt möblemang. Jordnära färger för att skapa en harmonisk bas att inreda efter.

Exklusivt kök med inredning i mörk trä, mörk bänkskiva samt beslag och blandare i svart. Det mörka bryts snyggt av med stänkskydd i vitt kakel som går upp längst halva väggen och blir en del av inredningen. Härs ges goda förvaringsmöjligheter samt arbetsyta för den som tycker om att laga mat. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, induktionshäll, inbyggd mikro, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Intill vardagsrummet finner ni ett av bostadens två sovrum. Här får en dubbelsäng plats samt tillhörande sidobord. Från det ljusa fönstret har ni fantastisk utsikt!

Det andra sovrum ligger bakom köket till vänster in från hallen. Rummet är i dagsläget inrett som gästrum och går utmärkt att inreda som barnrum, kontor eller sovrum. Otroligt fint ljusflöde från öppningsbart fönster.

Helkaklat lyxigt badrum med marmorerat klinkergolv och kakel. Inredningen är genomtänkt och färgskalan är utvald. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med vikbara dörrar samt taksil samt tvättmaskin som förenklar vardagssysslorna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lunden

Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta