Välkommen till

Frida Hjertbergs gata 14

Frida Hjertbergs gata 14
3:a Johanneberg

Gaveltrea med generös uteplats mot gården

Välkomna till en modern gavellägenhet med tidlösa materialval, ljusflöde från fönster i två väderstreck samt stor uteplats med lugnt gårdsläge. Här erbjuds ni öppna sociala ytor, välplanerat kök med energieffektiva vitvaror, två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med tvättavdelning. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge, gästlägenhet och garage i huset vilket är ett extra plus. Mycket attraktivt läge endast en kort promenad från allt innerstaden har att erbjuda!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar som ger ett enhetligt intryck.

Luftiga sällskapsytor i öppen planlösning som har ljusinsläpp från flera fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till lägenhetens stora uteplats som kan möbleras med både loungesoffa, matplats, härliga växter samt egen grill som knappt hinner svalna under sommarhalvåret. Innergården är väldigt lugn och ligger skyddat mot omgivande passage-stråk.

Köket har tidlösa materialval med köksinredning i vitt från Marbodal, ljusgrå bänkskiva samt stora vita liggande kakelplattor. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll, fläktkåpa, inbyggnadugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I köket ryms en matplats för sex personer.

Lägenhetens största sovrum ligger direkt vid entrén. Rummet är generöst utformat med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i en generös skjutdörrsgarderob som sträcker sig längs ena väggen.

Det mindre sovrummet ligger innanför vardagsrummet. Här kan man inreda med enkelsäng och det finns förvaringsmöjligheter i två garderober.

Till sist erbjuds ett välplanerat badrum med ljusgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna med regndusch och rundade vikväggar i klarglas. Här finns även en tvättavdelning med förvaring, arbetsyta samt tvättmaskin och torktumlare. I taket sitter infällda spotlights. Till sist, golvvärme och handdukstork med värmare.

Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta