Välkommen till

Silvermyntsgatan 32

Silvermyntsgatan 32
4:a Högsbo

Ljus gavellägenhet med sydvästbalkong

I slutet av en lugn återvändsgata i ett naturskönt område finner ni denna välplanerade gavellägenhet med stora fönster i tre väderstreck och härlig balkong i sydvästläge. Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor, stort kök, tre rymliga sovrum med bra förvaring samt stambytt badrum. Bevarad charm med tidstypiska detaljer som originalparkett i vardagsrum, fönsterbänkar i kolmårdsmarmor samt flertalet platsbyggda garderober. Här bor ni i en mycket bra förening med flera gemensamhetslokaler som bastu, motionsrum, hobbyrum och övernattningsrum samt en härligt grönskande gård med lekplats, grillplats, bärbuskar och fruktträd.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för fri avhängning. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i ljusgrått. Lägenheten har genomgående generös takhöjd som bidrar med en känsla av rymd.

Ljust och trivsamt kök som har spegelluckor i vitt med trähandtag, bänkytor i trälaminat och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av hällspis, fläkt samt kyl med frys. I köket ryms en matplats för fyra personer och ett dubbelfönster med grönskande utsikt bidrar med ljusinsläpp. Förberett för diskmaskin.

Stort vardagsrum i härligt gavelläge fritt från insyn med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång till en balkong i sydvästläge. Vardagsrummet kan inredas med soffa och övrigt möblemang. Parkettgolv och ljusa väggar.

I anslutning till vardagsrummet ligger ett rum som i dagsläget är inrett som matsal men som även kan användas som sovrum. Här kan man inreda med matsalsbord alternativt dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter finns i tre inbyggda garderober. Parkettgolv och ljusa väggar. Fint fönsterparti i vinkel sätter sin prägel på rummet och ger ett härligt ljusinsläpp.

Lägenhetens största sovrum är generöst utformat och har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Förvaringsmöjligheter finns i en platsbyggd garderob. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i en mörk petrolblå nyans. Dubbelfönster i insynsskyddat läge bidrar med ljusinsläpp.

Det mindre sovrummet kan inredas med säng och arbetshörna och har goda förvaringsmöjligheter i tre inbyggda garderober. Parkettgolv och vita väggar. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Badrummet renoverades och stambyttes av föreningen ca 2007. Klassiska materialval med grått klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i vitt med grått fondparti. Inredningen består av vägghängd wc, handfat, spegelskåp och handdukstork. Ett fönster bidrar med vädringsmöjlighet och dagsljus. Här är också förberett för tvättmaskin. Badkaret ingår ej i köpet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Högsbo
I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta