Välkommen till

Frida Hjertbergs gata 1

Frida Hjertbergs gata 1
2:a Johanneberg

Högt läge med en av Johannebergs bästa balkongutsikter

Näst högst upp i huset på våning 15 finner ni en av föreningens bästa tvåor som har en balkong med fantastisk vidsträckt utsikt utöver det vanliga. Utsikten är otroligt vilsam och tack vare det höga läge i huset bor man även väldigt tyst. Lägenheten är välgenomtänkt med genomgående stilrena materialval, miljörätt kvalitét och hög standard. Tidlöst kök från Marbodal med energieffektiva vitvaror, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt badrum med tvättavdelning. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge och gästlägenhet samt lediga garageplatser vilket är ett extra plus.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en garderob med skjutdörrar i spegelglas. Lägenheten har genomgående ekparkett och målade väggar.

Härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som kan möbleras med generös soffgrupp och matplats. De stora fönsterpartierna och öppningen mot balkongen ger rikligt med ljusinsläpp in i lägenheten. Balkongen är generöst utformad och har ett fint formspråk som är karaktäristiskt för huset samt fantastisk vidsträckt utsikt utöver det vanliga. En del av balkongen är inglasad.

Köket har stilrena materialval med köksinredning från Marbodal, bänkskiva i marmor och stänkskydd i kakel. Kvalitativa vitvaror från Siemens som utgörs av induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys. Ovanför diskbänken finns ett fönster med vidsträckt utsikt.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Sovrummet har ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti som även bjuder på vidsträckt utsikt.

Stort och välplanerat helkaklat badrum med golvvärme och tidlösa materialval. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp och duschhörna med vikväggar i glas. Här finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens med ovanliggande arbetsyta samt tre dubbla förvaringsskåp.

Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen med nära till allt. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta