Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 1 - vån 15/16

Frida Hjertbergs Gata 1  - vån 15/16
2:a Johanneberg

Stor balkong i västerläge med vidsträckt utsikt

På hissnande våning 15 finner ni en av föreningens bästa tvåor som har balkong i västerläge med vidsträckt utsikt utöver det vanliga och sol från lunchtid till solnedgång. Lägenheten har genomgående stilrena materialval, miljörätt kvalitét och hög standard. Tidlöst kök från Marbodal med energieffektiva vitvaror, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Som lägenhetens ess i rockärmen finns en väl tilltagen walk-in-closet i sovrummet. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge, gästlägenhet och garage i huset vilket är ett extra plus!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Lägenheten har genomgående klassiska materialval som ekparkett och vita väggar.

Härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som från ljusinsläpp från flera fönsterpartier samt har utgång till lägenhetens underbara västerbalkong. Balkongen är generöst utformad och har ett fint formspråk som är karaktäristiskt för huset. Fantastiskt läge högt upp i huset med vidsträckt utsikt och sol från lunchtid fram till solnedgång. Sällskapsytorna kan inredas soffa och matplats för större middagssällskap.

Köket har stilrena materialval med vit köksinredning från Marbodal, grå bänkskiva och vitt liggande kakel i rak sättning. Kvalitativa vitvaror som utgörs av glaskeramikhäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys.

Ljust rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och skrivbord. Goda förvaringsmöjligheter i en väl tilltagen walk-in-closet med praktisk inredning. Sovrummet har rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti.

Stort och välplanerat badrum med tidlösa materialval. Mörkgrått klinkergolv med underliggande golvvärme och helkaklade väggar med vita stora kakelplattor. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med belysning samt duschhörna med rundade vikväggar i klarglas. I badrummet finns även kombimaskin med arbetsyta ovan. I taket sitter infällda spotlights.

Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta