Välkommen till

Kopparslagaregatan 15F

Kopparslagaregatan 15F
3:a Johanneberg

Sällsynt etagelägenhet med privat altan i sydvästläge & villakänsla

Välkomna till Johannebergs villastad och denna underbara etagelägenhet med privat altan och egen ingång som skapar villakänsla. Lägenheten är belägen i en vacker fastighet med karaktär anno 1909 men nyproducerades 2009. Bostaden präglas av fint ljusinsläpp, ljusa ytskikt, vackra vitlaserade brädgolv i furu och karaktäristiska originalfönster. Entréplan utgörs av sociala ytor medan övervåningen blir en naturligt privat del. Underbar altan i eftertraktat sydvästläge som bjuder på många soltimmar och man har även tillgång till en gemensam trädgård. Lägenheten passar alltifrån en mindre barnfamilj till äldre och studenter!

I Johanneberg bor ni lugnt och trivsamt i hjärtat av Göteborg med närhet till välkända restauranger, nöjesliv och kultur. Tio minuters gångväg bort finns Avenyn och knutpunkten Korsvägen som erbjuder goda buss- och spårvagnskommunikationer till stadens alla hörn ligger precis nedanför backen. I närheten ligger Chalmers samt delar av Göteborgs Universitet och fina rekreationsområden finns vid Näckrosdammen, Safjället och Delsjön.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri av hängning av ytterkläder och här kläs golvet av praktisk klinker i ljusgrått. Genomgående i resten av lägenheten ligger vitlaserat trägolv i furu och väggarna är vitmålade.

Köket renoverades 2023 och har inredning från HTH i en ljus kulör tillsammans med valnötsmönstrad bänkskiva i laminat och stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med vitvaror från Electrolux bestående av spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Fint ljusinsläpp och härlig grönska utanför fönstret.

Mellan köket och vardagsrummet är det en stor öppning vilket genererar ett härligt ljusflöde. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp och matsalsbord.

En trappa upp finner ni de två avskilda sovrummen. Det större sovrummet kan inredas med såväl dubbelsäng som kontorsdel och förvaringsmöbel. Det charmiga snedtaket tillsammans med de inramade fönsterna ger en härlig villakänsla. Den vackra murstocken från 1909 bidrar med härlig karaktär. Det mindre sovrummet har gott om förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg och här ryms även en säng. På golvet ligger en fin heltäckningsmatta och ett takfönster bidrar med ljusinsläpp.

Stort badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handukstork samt duschhörna. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt att det är uppvärmt med golvvärme för extra komfort.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta