Välkommen till

Lådämnesgatan 13

Lådämnesgatan 13
2:a Björkekärr

Nyrenoverad lägenhet med balkong och perfekt planlösning

Äntligen kan vi presentera en eftertraktad lägenhet om 55 kvm i mysiga och naturnära Björkekärr. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, vardagsrum med utgång till balkong, ett stilrent och tidlöst kök med goda arbetsytor och förvaring samt ett helkaklat badrum med dusch. Med en separat klädkammare och vindsförråd för extra förvaring. En trevlig innegård med grillplats samt möjlighet till parkeringsplats precis utanför gör denna lägenhet komplett och ökar bekvämligheten. Goda kommunikationer med gångavstånd till busshållsplats.

Varmt välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som har allt du kan önska dig! När du kliver in i hallen möts du av ett ljust och välkomnande utrymme med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Vidare in i lägenheten finner du ett rymligt och stilrent vardagsrum med utgång till en balkong mot en lugn och trivsam innegård. Här kan du koppla av efter en lång dag och njuta av en kopp kaffe eller en god bok.

Sovrummet är luftigt och ljust med gott om plats för en dubbelsäng och förvaring. Här kan du sova gott och vakna upp utvilad för en ny dag.

Köket är nyrenoverat och utrustat med allt du behöver för att laga god mat till dig och dina nära och kära. Den maskinella utrustningen består av fläkt, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn i ergonomisk höjd, mikro samt kyl och frys.

Badrummet är helkaklat och består av dusch med glasdörr, handfat och wc samt spegelskåp. Badrumsgolvet är ljust och kaklet är blått, vilket ger en fräsch och avslappnad känsla.

Övriga väggar i lägenheten är vitmålade och i alla rum ligger samma golv, vilket bidrar till en enhetlig och harmonisk känsla. Lägenheten är enkel att möblera efter tycke och smak och du kan göra den till ditt eget personliga hem.

I huset finns också en separat tvättstuga för din bekvämlighet. Utöver detta kan du njuta av den stora och trevliga innegården med grillplats, perfekt för sommarkvällar med vänner och familj.

Här bor du i en stilren lägenhet som är funktionell och har en fantastiskt trivsam innegård, nära till parkeringsplats, naturstråk och med goda kommunikationsförbindelser.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Björkekärr

Skogspromenader, friluftsliv och storstadspuls


Höga träd omgärdar husen i Björkekärr och bildar skyddande gröna tak och väggar. När området började byggas upp på 1950-talet fick bebyggelsen smälta in i den omgivande naturen och resultatet har blivit ett boende i en spännande mix av skog och storstad.
Bebyggelsen är varierad och består både av villaområden och låga flerfamiljshus.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av kultur, shopping, restauranger och nöjesställen. God närservice finns dock i de egna kvarteren. Stabbetorget, Trätorget och Spåntorget har alla något av detta.

För barnfamiljen finns flera förskolor och två grundskolor, Rosendalsskolan samt Härlandatjärnskolan. Det finns också flera idrottsklubbar inom bl.a. innebandy, fotboll, tennis, handboll och ridsport. Kulturhuset Kåken i Härlanda är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café.

Björkekärr gränsar till det stora Delsjöreservatet. I vacker natur är vandringsleder, motionsslingor och badsjöar belägna. I området kring Skatås motionscentrum har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Björkekärrs trivsamma atmosfär, lummiga miljö och centrala läge inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs grönaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta