Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 14D

Ebbe Lieberathsgatan 14D
3:a Södra centrum

Ljus gaveltrea med insynsskyddat läge & söderbalkong

Välkomna till en modern gavellägenhet som har ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, tyst boendemiljö och generösa sociala ytor i öppet samband med utgång till en stor balkong i söderläge. Bostaden erbjuder även ett välplanerat kök med kvalitativa vitvaror, två sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt modernt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående stilrena materialval och bra tillval. Centralt läge i ett expansivt område med närhet till både grönområden och stadspuls. Här är det lätt att trivas!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren når man hallen som har goda förvaringsmöjligheter i en generös garderob med garderobssystemet Pelly och skjutdörrar i spegelglas. Utöver det finns det även utrymme för fri avhängning. Väggarna är målade i stilrent vitt som harmonierar väl med praktiskt klinkergolv i mörkt grått.

Det stora vardagsrummet har härligt gavelläge med öppen planlösning mot köket och utgång till den härliga och rymliga balkongen i söderläge. I vardagsrummet trivs man på stora sociala ytor och rummet erbjuder gott om utrymme för både generös matplats såväl som soffgrupp. Väggarna är vitmålade och golvet kläs av vitlaserad trestavsparkett i ek som är ett materialval som används genomgående i bostaden. Stora fönster som vetter åt två väderstreck tack vare gavelläget bidrar med härligt ljusinsläpp och skapar luftighet och rymd åt hela bostaden.

Det välplanerade köket har köksinredning från Vedum och är modernt och smakfullt inrett samt försett med alla vardagens bekvämligheter. Den grå köksinredningen med kromade beslag kombineras med bänkskiva i laminat och vitt kakel. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av induktionshäll, frånluftsfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt dubbla kombinerade kyl med frys.

Lägenhetens största sovrum har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns även inbyggda garderober med garderobssystemet Pelly och skjutdörrar i smakfullt vitt som skapar goda förvaringsmöjligheter. Stort fönsterparti bidrar med ljusinsläpp och väggarna är målade i rofyllt ljusgrått.

Det mindre rummet lämnar frihet för flera inredningsmöjligheter och passar utmärkt som gästrum eller som barnrum för den mindre familjen. För den som arbetar hemma kan även hemmakontoret inrymmas här.

Precis som i övriga delar av bostaden är även badrummet smakfullt inrett. Badrummet är helkaklat med vitt matt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med belysning samt duschhörna med vikväggar i klarglas. Tvättmaskinen och torktumlaren från Siemens har ovanliggande praktisk bänkyta och yteffektiva vägghängda skåp som förenklar vardagen. I taket sitter infällda spotlights som ger god belysning.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Södra Centrum
Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta