Välkommen till

Vidblicksgatan 1

Vidblicksgatan 1
3:a Nedre Johanneberg

Väldisponerad trea med balkong och nyrenoverat kök

Nu har vi äntligen äran att få presentera denna fantastiska trerummare med nyrenoverat kök på Vidblicksgatan 1. Bostaden genomsyras av ett härligt ljusinsläpp från tydliga fönsterpartier som bidrar till en luftig atmosfär. Bevarade detaljer och fina golv såsom fiskbensparkett lämnar en neutral bas för er att inreda efter. Nedre Johanneberg har allt du kan önska såsom grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden är det svårt att tro att man befinner sig i en storstad. Några minuters promenad bort erbjuder Göteborgs paradgata Avenyn ett stort utbud av restauranger, gallerier och butiker..

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts du av en möblerbar hall med plats för fri avhängning av ytterkläder. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i en ljus ton.

Nyrenoverat kök 2022 från Ballingslöv med tidlös inredning i vitt. Ovan den ljusa bänkskivan och stänkskyddet i laminat sitter infällda spotlights. Den kvalitativa utrustningen från Siemens utgörs av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. Här ryms ett mindre matbord. På golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade.

Vidare in finner ni ett rymligt rum som idag nyttjas som bibliotek/tv-rum. Det stora fönsterpartiet och utgången till bostadens stora balkong som vetter mot föreningen lugna innegård bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Här pryds golvet av vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt.
De befintliga bokhyllorna är platsbyggda.

I fil med biblioteket ligger ett större rum som idag används som vardagsrum. Det är ett väl tilltaget rum och kan nyttjas som master bedroom om en vägg sätts upp (se alternativ planritning). Här ryms med lätthet såväl dubbelsäng med tillhörande sängbord som arbetshörna och förvaringsmöbel. Även här kläs golvet av vacker fiskbensparkett och väggarna är målade.

Som en förlängd del av nuvarande vardagsrum finnes en matsal med plats för stora middagssällskap för vänner och familj. Här ges mycket goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

Det mindre sovrummet rymmer en säng och har goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. På golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade.

Stilrent badrum med vardagslyx i form av underliggande golvvärme och tvättmaskin. Golvet kläs med klinker i en grå ton och väggarna har liggande, rektangulära kakelplattor i vitt med en högblank finish. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt dusch med vikbara väggar i glas.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nedre Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer och butiker. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Stadsdelen är populär bland studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta