Välkommen till

Barbro Hörbergs Gata 3

Barbro Hörbergs Gata 3
3:a Örgryte / Torp

Ljus bostad med generösa ytor, rymlig balkong & tillhörande garageplats

Välkomna till denna stilrena bostad i hjärtat av populära och trivsamma Örgryte/Torp! Här erbjuds en väldisponerad trea med noga utvalda exklusiva materialval med ekparkett och ljus färgsättning. Lägenheten har två fina sovrum, stort badrum med tvätt-del, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där generösa ytor inbjuder till samvaro och gemenskap. Den underbara balkongen bjuder på ett fint ljusinsläpp som präglar detta hem. Här bor ni i en bostad där ljuset flödar med närhet till grönskande Delsjön och härliga promenadstråk samt stadens puls endast 10 minuter bort. Välkomna till ett hem att trivas i! Garageplats ingår.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Ni välkomnas in i en möblerbar hall med gott om plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående vacker ekparkett och fina ljusa färgval som skapar en enhetlig bas att inreda efter. I hallen finns även en fondvägg i en mörkgrön färg. Vidare in i bostaden når ni en rymlig klädkammare .

Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor i öppen planlösning med fint ljusinsläpp och utgång till den rymliga balkongen. Balkongen har ett fantastiskt västerläge med flertalet möbleringsmöjligheter. Sällskapsytorna erbjuder flera möbleringsalternativ där soffgrupp, tv-bänk, avlastningsmöbel samt stort matbord för trevliga middagar får plats.

Modernt kök från Malbodal med vit inredning, bänkskiva i svart samt vitt kakel. Köket erbjuder både bra arbetsytor och gott om förvaring i flertalet skåp och lådor. Den maskinella utrustningen från Siemens består av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro(Bosch), integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I köket finner ni även en praktisk köksö i samma stil som resten av köket med ett chopblock i special tillverkat trä.

Lägenheten har två bra sovrum som båda erbjuder goda förvaringsmöjligheter i inbyggda skjutdörrsgarderober. Det största sovrummet har plats för en dubbelsäng tillsammans med sängbord och övrigt möblemang. Det mindre sovrummet har plats för enkelsäng och skrivbord och passar perfekt som barn-, gäst- eller arbetsrum.

Generöst tilltaget badrum med klinkergolv i beiget och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt badkar med avskiljande glasvägg. Här erbjuds även en praktiskt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovanliggande bänkskiva samt överskåp som hjälper till med förvaringen och underlättar vardagssysslorna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta