Välkommen till

Hultavägen 59

Hultavägen 59
Gunnilse

Naturnära tomt med stor potential att bygga ditt drömhus

För Göteborgs Stads räkning förmedlar vi nu en fastighet i populära och naturnära Gunnilse. Här har ni en unikt möjlighet att förverkliga husdrömmen med den direkta närheten till natur, badsjö, skola, matbutik och med goda kommunikationsförbindelser till centrala Göteborg. Här bor man i ett lugnt område som är mycket barnvänligt. Närmsta matbutik är ICA Nära Gunnilse och ligger endast 1,9 km ifrån och närmsta busshållplats är Angered Kyrka som via X3 tar er till centrala Göteborg under 25 minuter. Vill man ha ett större utbud av dagligvaruhandel ligger Angered Centrum nära intill. Närmsta skolan är Gunnilseskolan F-6 och sedan finns även Bergumsskolan F-9 en kort körsträcka bort. Området erbjuder golfbana, ridskola, fritidsaktiviteter och mycket mer.

På tomten står idag en äldre byggnad vars skick är mycket nedgånget, därav säljs fastigheten som tomt. Byggnaden är taxerad till 33 kvm boarea och 30 kvm biarea i form av källarvåning. Fastigheten tillhör enbart en avstyckningsplan och inga andra bestämmelser tillkommer i dagsläget. Välkomna att boka er på visning!

Viktig information:
Tomten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet/tomt och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende detaljplan, ritningar, bygglov m m.

Tomten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa tomten med villkor. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar.

Budgivning:
Budgivningen kommer att påbörjas måndag den 24e april.

VA:
Anslutningskostnaden för vatten och avlopp är preliminär och gäller för anslutningar utbyggda och förmedlade 2023, se separat dokument.

Fastighetsskatt:
För obebyggd tomt betalas statlig fastighetsskatt med f n 1,0 procent av taxeringsvärdet. Först när ett nyuppfört småhus är färdigställt och har fått ett värdeår vid fastighetstaxeringen, övergår småhuset och tillhörande tomtmark till systemet med kommunal fastighetsavgift. Småhus nybyggda 2012 och därefter (värdeår 2012 och senare) har f n hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Ekonomi
Tomt
Karta