Välkommen till

Forellgatan 30

Forellgatan 30
Fiskebäck

Nyrenoverat enplansradhus med fyra sovrum & optimal planlösning

Unik chans att förvärva ett nyrenoverat enplansradhus om fem rum varav fyra sovrum på populära Forellgatan i Fiskebäck. Bostaden erbjuder ett nyrenoverat kök i öppenplanlösning med vardagsrum i anslutning till den insynsskyddade uteplatsen, två helkaklade badrum varav ena renoverat 2012 respektive 2018, separat tvättstuga, god förvaring och fyra perfekt planerade sovrum. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till havet, matbutiker, skola, service och goda kommunikationsförbindelser. Bilfri innegård med lekplats och uteplats på såväl framsidan som baksidan. Endast 10 - 15 minuter till centrala Göteborg.

Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag för mer information!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Patrik
assisterande mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Patrik
assisterande mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus hall med god förvaring för ytterkläder i garderober med skjutdörrar i spegelglas.

Det första man möts av är ett nyrenoverat kök i anslutning till det stora vardagsrummet. Köket har goda arbetsytor och köksinredningen går i vitt och bryts snyggt av med en mörkare bänkskiva och rostfria vitvaror. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn i ergonomisk arbetshöjd samt side-by-side kyl och frys. Golvet kläs av en snygg parkett som är genomgående i både hall och vardagsrum vilket skapar en enhetlig känsla.

Vardagsrummet rymmer ett stort matbord med sex till åtta matplatser samt en soffgrupp med soffbord och tv-möbel för familjens filmkvällar. Här når ni även den underbara altanen som är insynsskyddad och bjuder på en vacker utsikt. Här spenderas sommardagarna och grillkvällarna med familj och vänner.

Det finns fyra smart placerade sovrum varav ett något större med en intilliggande klädkammare och separat utgång till altanen. Vill man inreda ett av sovrummen till gästrum eller kontor går det utmärkt.

Bostaden har två badrum varan ena renoverat 2018 och är utrustat med både badkar och dusch samt wc, handfat och spegel. Väggarna har vitt kakel och golvet kläs av ett mörkgrått klinkergolv. Det andra badrummet har dusch, wc, spegel, handfat och kläs av kakel och klinkergolv i vitt.

Ni har även en mindre altan och uteplats på framsidan att njuta av framför den bilfria innegården med lekplats. Perfekt för barfamiljen. Garage tillkommer fastigheten och ligger precis intill.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Fiskebäck
I Fiskebäck kombineras skärgårdslivet med storstadslivet på ett självklart sätt. Fiskebäck, som ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, är ett område med tydlig havsprägel. Fiskebäck är namnet på den bäck och de gårdar som låg här en gång och runt vilka ett fiskeläge växte upp.

På vindlande gator med namn som Skäddegatan, Sikgatan och Makrillgatan ligger äldre och moderna villor om vartannat. Radhus, kedjehus och några flerbostadshus utgör också en del av Fiskebäcks bebyggelse.

Frölunda Torgs köpcentrum och Frölunda kulturhus ligger 5 minuters bilväg bort. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är två köpcentra i närheten. Med bil, buss eller spårvagn tar du dig lätt till centrala Göteborg.

Området är populärt bland barnfamiljer. Det finns flera förskolor att välja mellan och en grundskola, Fiskebäcksskolan. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, sjöscouting, fotboll och innebandy.

Fiskebäcks hamn är en av landets största fiskehamnar. Södra skärgården öppnar sig precis utanför och erbjuder en härlig miljö året om. Badplatser hittar man vid Ganlet och Fiskebäcksbadet. Här finns också ett naturskönt rekreationsområde och ett vackert promenadstråk längs Eskils kanal.

Fiskebäcks trivsamma och charmiga miljö inbjuder till ett skönt och aktivt liv nära havet och storstaden. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta