Lundin På uppdrag

Nytt jobb, ny karriär, nytändning!

Arbetar du sedan några år inom försäljning? Drivs du av att göra affärer och söker ett yrke där bara du sätter gränserna för hur mycket du kan sälja? Funderar du på om du passar som fastighetsmäklare och om det ens är möjligt att byta karriär? Nu kan du söka till Lundin På Uppdrag, där du kan kombinera distansstudier med jobb. På 18 månader kan du vara färdig fastighetsmäklare. Vi erbjuder ett fåtal personer med rätt bakgrund och rätt ambitioner att via Lundin Fastighetsbyrå studera till fastighetsmäklare.

Du kommer också som en del av utbildningen gå vårt traineeprogram. Genom Lundin Trainee får du rätt förutsättningar för en bra start på din nya karriär. Att som nyregistrerad mäklare komma igång med försäljningar och kundmöten har på senare år ställt allt högre krav på både mäklaren och mäklarföretaget. Vi ser till att ge dig de praktiska och teoretiska kunskaper du behöver för att lyckas. Vi hjälper dig att hitta ditt personliga varumärke och den approach som är rätt för dig.

I vårt traineeprogram varvar vi praktik med lärarledda lektioner. Du får följa med några av Göteborgs vassaste mäklare i deras vardag. Du får agera visningsvärd, ansvara för tillträden, följa budgivningen inifrån, lära dig hur man förbereder intag, hur man värderar, hur man bearbetar kunder och skapar nya affärer och inte minst hur man gör det bättre än andra.

Skiljer du ut dig från mängden? Har du talang, vilja och är beredd att lägga ner den tid det krävs för att lyckas? Har du ett track record inom försäljning? Är svaret ja är även vi beredda att satsa på dig!

Välkommen att kontakta Christian Lundin på christian.lundin@lundin.se eller Niklas Kocev på niklas.kocev@lundin.se.
Konfidentiell behandling.

Lundin Fastighetsbyrå är ett väletablerat familjeföretag som gjort framgångsrika bostadsaffärer sedan starten 1979. Tack vare nöjda kunder har vi vuxit till en av Göteborgsområdets mest anlitade fastighetsbyråer. Hos oss arbetar närmare 50 kunniga och drivna personer i en trivsam miljö på ett stort kontor mitt i Vasastaden, Göteborg