Lundin Student

Varva mäklarstudier med extraarbete eller praktik?

Just nu söker vi fler mäklarstudenter!

Är du i början av dina studier för att bli fastighetsmäklare och vill lära dig mer om branschen genom extraarbete eller praktik? Vill du vara en del av en modern arbetsplats mitt i Göteborg city? Vi ger dig de verktyg du behöver för att starta din mäklarkarriär och snabbt nå dina mål. Hos oss får du möjlighet att gå bredvid och lära dig yrket från några av Göteborgs absoluta toppmäklare.

Du kommer vara placerad på Vasagatan 26 i centrala Göteborg och arbeta tätt ihop med övriga mäklarstudenter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara försäljningsdrivande och uppsökande kontakt samt uppföljning av våra kunder. Du kommer även att vara behjälplig på vår hemsida, genom att via vår chatt möta kunder och svara på deras frågor.

Vi söker dig som är driven och orädd att ta eget ansvar. Vi ser gärna att du kan arbeta 1-2 dagar i veckan under kontorstider. Tjänsten är timanställning och du har flexibla arbetstider.

Varva med praktik? Du har också möjlighet att varva med praktik och prova på bland annat att arbeta som visningsvärd under kvällar och helger. När du kommit ca halvvägs genom dina studier vill vi att du påbörjar vårt traineeprogram där vi erbjuder spännande praktik kombinerat med rätt säljutbildning. Läs mer om vårt Lundin Trainee här.

Oavsett om du söker extrajobb eller praktikplats så är du välkommen att skicka in din ansökan.
Kravet är att du studerar, ska påbörja studier eller har studerat till fastighetsmäklare.

Välkommen att kontakta Christian Lundin på christian.lundin@lundin.se eller Niklas Kocev på niklas.kocev@lundin.se.
Konfidentiell behandling.

Lundin Fastighetsbyrå är ett väletablerat familjeföretag som gjort framgångsrika bostadsaffärer sedan starten 1979. Tack vare nöjda kunder har vi vuxit till en av Göteborgsområdets mest anlitade fastighetsbyråer. Hos oss arbetar närmare 50 kunniga och drivna personer i en trivsam miljö på ett stort kontor mitt i Vasastaden, Göteborg.