Lundin Lerum

Välkommen till
Lundin Lerum

Lerum är ett mycket trivsamt område och en kommun med ett stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Det gynnsamma och rofyllda läget vid sjön Aspen är en attraktiv boplats. Lerums kommun består av Lerums centrum och flera mindre områden såsom Hulan, Öxeryd, Stenkullen och Aspenäs. Olstorp, Gråbo och Floda är samhällen som också hör till kommunen.

Lerum är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns många förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. I Lerums centrum finns ett gott utbud av butiker, mataffärer och matställen. Här finns också apotek, bank och vårdmottagningar samt ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. handboll, fotboll, innebandy och ishockey.
Lerums kommun har många vackra miljöer, däribland Nääs slott, Nääs fabriker och sjön Aspen med fina badplatser och promenadstråk. Utmed Säveån i centrala Lerum finns trädgårdsprojektet Växtrum med flera gröna rum. Runt om i Lerums kommun finns flera mindre badsjöar. Här finns även gott om lummiga skogar med vandringsleder, motionsspår, ridvägar och grönskande miljöer att njuta av året runt. Lerum inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker omgivning.

Våra mäklare verksamma inom området Lerum