Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 16C

3:a Södra Centrum

Unik etagelägenhet med både balkong och solig terrass

Nu har ni chansen att förvärva denna unika bostad i två våningsplan med mycket karaktär och attityd. Här erbjuds ni en nyproducerad etagelägenhet med både balkong och terrass i soligt söderläge. För er som behöver 4 rum så går med lätthet att göra två sovrum på övre plan. Då lägenheten är utförd i öppet etage har del av lägenheten en takhöjd på ca 5 meter. Förutom de privata uterummen erbjuder föreningen en stor gemensam takterrass, med något så unikt som en storbilds utomhus-TV. Kanske kan det vara här som ni följer sommarens event tillsammans med grannar och vänner?

Välkomna till Studio 256 där lägenheterna präglas av en tydlig studiokänsla med fokus på smarta lösningar som gör din vardag lite enklare. Lägenheten har även en tydlig urban anda med stora ljusinsläpp och väl genomtänkta materialval i inredningsstilen Barcelona som ger en sober bas. Ni erbjuds en trevlig planlösning som bjuder in till sociala umgängen och trivsel med kök och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till bostadens härliga balkong. Kök från Marbodal med miljöklassade vitvaror från Bosch och Siemens samt modernt badrum med inredning från Vedum med en tvättmaskin och torktumlare. Ni erbjuds även ett väl tilltaget sovrum samt ett loft om 25 kvm med plats för dubbelsäng samt kontorshörna om så önskas. I Studio 256 är alla lägenheter miljömärkta enligt Svanens riktlinjer vilket innebär att man bor i välisolerade hus med modern ventilation, energieffektiva vitvaror och snålspolande kranar som ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat.

Studio 256 blir ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen. Kvarteret byggs i en stadsdel i omvandling och kommer att präglas av en spännande och hållbar arkitektur. Södra Centrum växer fram söder om Göteborgs innerstad utmed Mölndalsån. Inom loppet av några år är tanken att det ska finnas upp emot 2500 nya bostäder här som tillsammans med nya butiker, caféer och restauranger hjälper till att skapa en levande ny stadsdel. Huset har ett perfekt läge, nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Kort avstånd till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium med mera samt massor av trevliga små restauranger och krogar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Närhet till grönområden och man är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Varmt välkommen att boka tid för informationsträff på Lundins kontor på Vasagatan 26 med information om underlag om materialval, info om föreningen samt virtuell rundvandring i lägenhet. Ring ansvarig mäklare Jennieann Nyström på 0704-552275

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 91,5 kvm disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus hall med plats för fri avhängning. Ytterligare förvaringsmöjligheter har ni i en platsbyggd garderob samt i ett linneskåp. Golvet är belagt med ett praktiskt mellangrått klinkergolv som sedan övergår till vit mattlackad askparkett från Kährs. Väggarna är vita med avbrott för en grå fondvägg som går bra ihop med klinkergolvet. Genomgående enhetliga och ljusa ytskikt vilket lämnar en neutral bas för er att inreda efter.

Ta er sedan vidare till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. En trevlig planlösning som bjuder in till sociala umgängen och trivsel. Här erbjuds ni även en generös takhöjd om hela 5 meter med tak upp till nock vilket ger den öppna planlösningen karaktär. Generösa ytor bjuder in till en rad olika möbleringsalternativ, såväl för avslappnade kvällar i tv-soffan som för trevliga sammankomster kring ett matsalsbord om så önskas. Ljusinsläpp från generösa fönsterpartier med fönsterbänkar i marmor samt utgång till lägenhetens rymliga balkong.

Köket har köksinredning i vitt från Marbodal med laminatbänkskiva i grå betong och stänkskydd i samma material. Ovan arbetsytorna sitter infällda dimbara spotlights. Miljöklassade vitvaror som utgörs av induktionshäll (Bosch), fläktkåpa (Bosch, energiklass A+), inbyggnadsugn med varmluftsfunktion (Bosch, energiklass A), mikro i väggskåp (Bosch), integrerad diskmaskin (Siemens, energiklass A++) samt integrerad kyl med frys (Siemens, energiklass A++).

Välplanerat badrum med mellangrått klinkergolv och vitt matt kakel från Höganäs. Inredningen består av wc, vit handfatskommod och spegel från Vedum, rund blankpolerad handdukstork och duschhörna med vikdörrar i klarglas från INR samt blandare från Mora med ECO-funktion. Här finns även en tvättmaskin (energiklass A+++) och torktumlare (energiklass A++) från Siemens. I taket sitter infällda dimbara spotlights.

På entréplan finner ni även bostadens första sovrum med gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Kläderna förvarar ni på bästa sätt i en skjutdörrsgarderob. Ett stort fönsterparti förser rummet med ett behagligt ljusinsläpp som tillsammans med de ljusa ytskikten bidrar till känslan av rymd.

Ta trappan upp till det mysiga loftet och bostadens andra sovrum som präglas av härliga takfönster. Här har ni plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrigt möblemang såsom kontorshörna eller läshörna om så önskas. Kläderna förvarar ni i en skjutdörrsgarderob. Detta sovrum kan ni enkelt dela av och göra 2 sovrum av så att lägenheten istället disponeras som en 4:a, se alternativ planlösning. Takhöjden på loftet är ca 2,10 m.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta