Välkommen till

Lillatorpsgatan 3B

3:a Örgryte

Ursprunglig 4:a med stor balkong i västerläge

Varmt välkomna till Lillatorpsgatan 3B! Redan när ni öppnar upp ytterdörren slås ni av den familjära känslan i bostaden. Lägenheten är i behov av renovering för att återskapa dess forna glans.
Generös takhöjd och härligt ljusinsläpp! Lägg även märke till de fina fönsterbänkarna i natursten som varsamt bevarats i rummen. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget kök med ett stort fönsterparti som bidrar med härligt ljusinsläpp. Mysigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Härifrån nås även bostadens balkong som badar i sol ända fram till solnedgång. Ni har två generösa sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett badrum samt en gästtoalett.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Simon
assisterande mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Simon
assisterande mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Välkomna in till denna renoveringsdröm. Här erbjuds en lägenhet med stor potential till att bli ert drömhem.

Ett stort och ljust vardagsrum med plats för både soffhörna och tillhörande soffbord samt en matsalsdel. Golvet kläs här av klassisk rutparkett som sedan övergår till stavparkett i andra delar av lägenheten. Från vardagsrummet når ni lägenhetens nyrenoverade och ljusa balkong som vätter mot väster. Vardagsrummet har flera fönster som bidrar med härligt ljus.
Köket är rymligt och här finns plats för olika lösningar som passar er bäst. Det finns även plats för matbord för flera personer. Ett stort fönster ger rikligt med ljusinsläpp.
Två gedigna sovrum med utrymme för både säng och tillhörande sängbord. För den initiativrika så finns även möjlighet att ändra planlösningen och lägga till ytterligare ett sovrum genom att stänga igen matsalsdel och vips så får man ytterligare ett sovrum.

Lägenheten har både ett badrum med wc, samt en gästtoalett.

Hela lägenheten har nydragen el från 2021

Låt fantasin leva ut!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte

Snickarglädje, skogspromenader & storstadspuls


Välkommen till populära Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer. Bostäderna är omgärdade av prunkande trädgårdar och de smala gatorna kantas av högväxta träd.

Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum och dit går det snabbt att ta sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer som Coop och Ica Kvantum och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. I området finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bland annat öppen förskola, bibliotek och hälsotek.

Det vackra angränsande Delsjöreservatet och Härlanda Tjärn gör att grönskan samt bad finns på nära håll för de boende i Örgryte. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och i Valhallabadet. GLTK med tennis, padel och Nordic Wellness samt ridklubben Göteborgs Fältrittklubb.

Örgryte erbjuder ett stort utbud av restauranger som restaurang Intill, Oizo, Vinnarium och Enoteca Roma såväl som restauranger utmed Danska vägen och Redbergsplatsen.

Örgryte inbjuder till ett behagligt och exklusivt boende i en av Göteborgs vackraste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta