Välkommen till

Palmstedtsgatan 3C

Palmstedtsgatan 3C
2:a Johanneberg

Öppen planlösning & fantastiskt balkongläge med vidsträckt utsikt

I ett tidstypiskt funkishus vid Johannebergs grönskande kyrkopark finner ni renoverade tvåa som tack vare sitt höga läge näst högst upp i huset ger en härlig frihetskänsla. Generös takhöjd tillsammans med stora fönster i motsatta väderstreck fyller lägenhetens med ljus och lägenhetens balkong i västerläge med sol från 12 till solnedgång bjuder på vidsträckt utsikt. Väl tilltagna sällskapsytor i öppen planlösning med hög mysfaktor tack vare den eldningsbara öppna spisen samt modernt kök renoverat med fingertoppskänsla.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en entré med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Golvet kläs av originalparkett som är slipat och behandlat, väggarna är målade i färgen Sommarsnö och listerna i färgen Comfort grey från Jotun. Ytskikt i lägenheten är renoverade under 2021.

Vidare in i bostaden kommer man till väl tilltagna sällskapsytor i öppen planlösning. Här kan man möblera med soffhörna och matsalsbord för stora middagssällskap. En eldningsbar öppen spis bidrar med hög mysfaktor samtidigt som den är en fin inredningsdetalj. Golvet kläs av originalparkett i fiskbensläggning som är slipat och behandlat, väggarna är målade i färgen Sommarsnö och listerna i färgen Comfort grey från Jotun.

Bostadens kök som totalrenoverats under 2021 bjuder in till härlig matlagning. Köket har köksinredning från Picky Living som kombineras med bänkskivor och stänkskydd i kalksten. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin, integrerad kyl med frys samt vinkyl. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom vinkylen som är från MQuvée och installerades 2021. I köket är även framdraget för tvättmaskin om så önskas. Köket har nylagd fiskbensparkett från Pallman som är slipat och behandlat, väggarna är målade i färgen Sommarsnö och listerna i färgen Comfort grey från Jotun. Köket erbjuder väldigt mycket förvaring och en härlig köksö. Generöst ljusinsläpp från flera fönsterpartier samt utgång till bostadens västerbalkong som har ett fritt läge med vidsträckt utsikt över staden.

Rofyllt sovrum med fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Här kan man inreda med dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i den platsbyggda garderobsväggen. Golvet kläs av originalparkett i fiskbensläggning som är slipat och behandlat och väggarna är målade i färgen Kalk från Jotun. Vackra skjutdörrar i tidsenlig stil avgränsar sovrummet från vardagsrummet.

Till sist har ni ett badrum med ljusgrå plastmatta och ljusa helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, dusch med både handdusch och taksil samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare från LG, 2021.

Föreningen har en god ekonomi med låg belåningsgrad. All närservice inom ett verkligt stenkast samt fantastiska kommunikationsmöjligheter i direkt närhet samt från Korsvägen som nås på några minuter. Johanneberg har en speciell karaktär med sina sluttningar, vackra och ljusa funkishus samt äldre villakvarter. Här bor du centralt, men i en lugn och harmonisk stadsdel med närhet till grönområden som Johannebergsparken och näckrosdammen. I Johanneberg finns ett stort och brett utbud av både restauranger, caféer, mataffärer, butiker och vårdcentral. Härifrån nås också Göteborgs city på en kort promenad eller cykeltur om du inte väljer att ta buss och spårvagn som tar dig över hela Göteborg. Hiss finns!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta